To je to što me zanima!

Dinamo će legendi Draži kupiti novi auto i protezu

Dinamovi čelnici bili su posjetu u bolnici nedavno operiranom legendarnom napadaču Dinama Dražanu Jerkoviću te su obećali kupiti novi auto...
Vidi originalni članak

Draža dobro izgleda i dobro se osjeća nakon operacije, rekao je glasnogovornik Dinama Ado Kožul. Jučer su Zdravko Mamić, direktor Damir Vrbanović i Kožul bili u KBC-u Rebro u posjetu legendarnom Dražanu Jerkoviću. Bivšem napadaču “modrih” i najboljem strijelcu Svjetskog prvenstva 1962. godine u Čileu amputirali su u utorak lijevu potkoljenicu.
- Znate koliko je Draža ponosan, ali mi smo još ponosniji što je bio naš igrač. Ne možemo zaboraviti takvu legendu - izjavio je Kožul i otkrio:
- Kupit ćemo mu novi automobil, automatik, a osigurat ćemo mu i najbolju protezu. Želimo Draži pružiti sve što mu je potrebno. Dinamov glasnogovornik još ne zna koji će “modri” automobil kupiti jednom od najboljih centarfora u Dinamovoj povijesti.
- Sada je najvažnije da se oporavi, a želimo da zna kako ćemo biti uz njega i pomoći mu na bilo koji način - dodao je Kožul.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare