To je to što me zanima!

Dinamo slavio protiv vodeće momčadi slovenskog prvenstva

Sergej Jakirović u ovoj će utakmici imati na raspolaganju sve igrače koje je poveo u Rovinj, izuzev Dine Perića koji se ozlijedio u okršaju s Triglavom
Vidi originalni članak

Dinamo od 14.30 igra prijateljsku utakmicu protiv Celja. Bit će to treći od ukupno pet susreta koje će "modri" odraditi na zimskoj stanci, posljednja protiv slovenskih klubova (Rogaška 1-0, Triglav 7-0).

Sergej Jakirović u ovoj će utakmici imati na raspolaganju sve igrače koje je poveo u Rovinj, izuzev Dine Perića koji se ozlijedio u okršaju s Triglavom.

 

Sastavi:


 

Dinamo - Celje 2-0

6' - Mišić je oduzeo loptu, dodao Ademiju koji prosljeđuje do Kaneka. Japanac je zabio za 1-0.

36 - Hoxha je oduzeo loptu, napravio sjajan slalom, nanizao trojicu protivničkih igrača i onda je srušen u kaznenom prostoru. Petković je realizirao penal za 2-0.

45' - Poluvrijeme. Dinamo vodi 2-0.

46' - Počelo je drugo poluvrijeme, ovo je satav Dinama za drugi dio: Nevistić - Mikić, Cvetko, Bernauer, Ljubičić - Sučić - Špikić, Halilović, Brodić, Vidović - Kulenović

90' - Kraj utakmice, Dinamo je slavio protiv vodeće momčadi slovenskog prvenstva

Idi na 24sata

Komentari 89

  • Vladovladić_2 14.01.2024.

    Dinamo marljivo vježba penale, treba biti spreman jer suditi će ih Marići,Bebeci i Zebeci.

  • 1/6 u ❤ 14.01.2024.

    Dosadna i nezanimljiva tekma...Nekak sve to sporo ide... Petković i dalje davi loptu i komplicira, ne zna gol dati...Da mu nije jedanaesteraca, nebi znal kak to izgleda... Jakirović i dalje na lijevom beku maltretira nas i Ljubičića..A kao veznjak je bolji i od Ademija i Mišića...Je, ali ova dvojica plus Bruno su nedodirljivi u momčadi kako god loši bili...Ostalim igračima zbog toga pada moral i volja za dokazivanjem.

  • kajzanavek 13.01.2024.

    "Dinamo - Celje. Hoxha napravio sjajan slalom i izborio penla." kakva pismenost, takva i stručnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare