To je to što me zanima!

Dinamo dobio službenu ponudu za Šunjića, Livi u Francuskoj?

Ljetna tržnica na HNL-u uskoro će se zahuktati. Prva veća zvijezda koja bi mogla napustiti HNL trebao bi biti Dinamov golman Dominik Livaković. Montpellier je prodao svog prvog golmana Monacu i Livi je prva želja...
Vidi originalni članak

U HNL-u bi mogla početi prava ludnica. Golman Benjamin Lecomte (28) prešao je iz Montpelliera u Monaco za 13,5 milijuna eura. Pitate se kakve to veze ima s HNL-om?

Ima itekako. Naime, Montpellier se sada baca u potragu za novim prvim golmanom, a nije tajna da im je Dinamov Dominik Livaković (24) prva želja. Na adresu Dinama već je stigla i službena ponuda za Livakovića teška oko 6-7 milijuna eura, ali 'modri' su tražili barem 10 milijuna eura.

Montpellier u tom trenutku nije imao taj novac, ali Lecomte je dobrano napunio blagajnu i bit će velika konkurencija našem Danijelu Subašiću (34) u Kneževini. Pokrenuo se transferom Lecomtea domino efekt i Livaković bi trebao potpisati za francuskog prvoligaša. 

ŠVICARAC BIO NA SUPERKUPU Doznajemo: Moubandje ipak u Dinamu, potpisuje na tri godine

Borba Porta i Montpelliera

Dinamo je spreman jer u zamjeni već ima iskusnog Danijela Zagorca (32) i supertalentiranog Dinka Horkaša (20) koji je prošle sezone nosio juniorsku i drugu momčad 'modrih'.

Livaković je zbog lošije forme Lovre Kalinića (29) prigrabio reprezentativnu 'jedinicu' i vruća je roba na tržištu. Želi ga i Porto, prekaljeni Iker Casillas (38) vidi ga kao svog nasljednika pa bi licitacija za Livakovića mogla potrajati.

Treći golman reprezentacije postao je Rijekin Simon Sluga (26), a i za njega već ima konkretnih ponuda. Pričalo se o ponudama bundesligaša, engleskih klubova, a najsvježiji je interes engleskog drugoligaša Luton Towna koji nudi milijun i pol eura. Slabo je to za apetite Damira Miškovića i Rijeke, ali možda Englezi podebljaju ponudu, nije da nemaju.

TRANSFER BLIZU Simon Sluga na meti Engleza, klubova Primere i bundesligaša

Dinamo odbio Leeds

Na Otok bi mogao i bh. veznjak Amer Gojak (22) kojeg žele Glasgow Rangersi. Raspisali su se Škoti naveliko o tome, navodno ga Steven Gerrard jako želi vidjeti na Ibroxu. Skauti Rangersa bili su na Superkupu na Maksimiru između Dinama i Rijeke, a imali su što i vidjeti.

Amer je opet zasjao, zabio je fenomenalan gol koji je odlučio utakmicu i Gerrard je dao zeleno svjetlo za njegovo dovođenje. U kontekstu Rangersa spominjao se i Osijekov Mirko Marić, ali ta se priča malo primirila.

Rangers voli kupovati po HNL-u jer je puno jeftinije od šopinga na Otoku. Već su uzeli Barišića, Grezdu i Katića i iskustva su im uglavnom pozitivna.

Još jedan engleski drugoligaš želi HNL-ovca. Naime, na adresu Dinama je, kako saznajemo, stigla službena ponuda Leedsa za mladog hrvatskog reprezentativca Ivana Šunjića (22). 

Nudi Leeds tri milijuna eura, ali novac je to na koji u 'plavom salonu' samo odmahuju rukom. Trebat će istresti puno više milijuna, ako žele dovesti ovog sjajnog zadnjeg veznog u svoje redove.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • nostradamus 16.07.2019.

    Niti jedan od nabrojanih igraca ne bi smio otici za < 10 miliona. S time da ne bi plakao za Gojakom niti Livakovicem. Obojica su odlicni, ali i zamjenjivi. Za Sunjica ne znam bas, ako u ovoj sezoni popravi predaju lopte i mozda se malo ukljuci naprijed i da koji gol, Dinamo ce za njega bez greske dobiti 12-13 miliona. I za njega bi bilo idealno da ode u Englesku

  • BZajec 16.07.2019.

    Kada bi se moglo zadržati Livakovića cijelu karijeru, zadržao bi ga u Dinamu. Obzirom da na to Livi , a ni Dinamo ne bi pristali, njegov odlazak treba dobro naplatiti. Mislim da 10. milijuna je dobar iznos i ako će ga Dinamo prodati za najviše 8. milijuna. Šunjićeva želja je igrati još nekoliko godina u Dinamu i to bi uzeo u obzir. Što se tiče Gojaka , prodao bi ga za iznos koji zadovoljava sve zainteresirane. Mislim da je to iznos oko 7 - 8. milijuna. On nema dovoljan broj igara za svoju reprezentaciju, što umanjuje njegovu vrijednost.

  • senior 16.07.2019.

    Gojak le igračina koji vrijedi bar 20 milijuna , a to što ga neki dinamovci ne vole ne znači ništa oni ne vole ni svoje materi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare