To je to što me zanima!

Dinamo dogovorio suradnju sa ministarstvom sporta S. Arabije

Ljudi iz Saudijske Arabije želje vidjeti kako funkcionira zagrebački klub, ali i dobiti uvid u rad jedne od najboljih nogometnih škola u svijetu. A u njihovoj delegaciji bio je Romeo Jozak...
Vidi originalni članak

Dinamo je potpisao partnersku suradnju s elitnim nogometnim programom ''The Saudi Scholarship for Developing Football Talent'' koji provodi Ministarstvo sporta Saudijske Arabije. Delegacija "modrih" ugostila je u Plavom salonu na stadionu Maksimir predstavnike Ministarstva sporta Saudijske Arabije s ciljem razmatranja modela suradnje u budućnosti i pokretanja partnerstva.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gosti su odlučili posjetiti zagrebački klub kako bi upoznali način funkcioniranja najuspješnijeg hrvatskog nogometnog kluba, kao i da bi dobili uvid u rad Dinamove nogometne škole kao jedne od najboljih u svijetu. U sklopu sastanka predstavili su svoj istaknuti program razvoja mladih igrača koji provodi Ministarstvo sporta, a koji se odnosi na kvalitetan razvoj i napredak mladih talenata.

U sklopu istog programa organiziran je i međunarodni prijateljski turnir ''Al Abtal International Cup'' koji se održava u Španjolskoj, Poljskoj i Saudijskoj Arabiji, a na kojem sudjeluje Dinamova druga momčad.

Dinamovu delegaciju predstavljali su predsjednica uprave Vlatka Peras, članica uprave Amra Peternel i direktor nogometne škole Tomislav Butina, dok su u gostujućoj delegaciji bili prisutni predstavnici spomenutog elitnog programa direktor Hisham Tashkandy, tehnički direktor Romeo Jozak, direktor komunikacija Ghassan Felemban i glavni trener Abdulhakeem Altuwaijri.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • dusansk 04.02.2022.

    Nemojte se cuditi ako neko nestane, ili ostane bez glave.....

  • Palmanova 04.02.2022.

    Nek nam Arapi naprave vise Plavi Vulkan od 500 milijuna eura s 80.000 sjedalica, da ga svaku tekmu napunimo kako prilica najvecem klub galaksije i covjecanstva

  • lajbekk 04.02.2022.

    Al sam Masna eto prilika da se jogurt prodaje

Komentiraj...
Vidi sve komentare