To je to što me zanima!

Dinamo dovodi bivšeg veznjaka Riječana i krilo iz Liverpoola?

Josip Mišić trebao bi biti veliko pojačanje, prošle sezone bio je u najboljoj momčadi grčke lige, no PAOK ga zbog financijskih problema poslije korona-krize nije uspio otkupiti od Sportinga
Vidi originalni članak

Dinamo bi u ponedjeljak, posljednjeg dana prijelaznog roka za hrvatske klubove, svoje redove trebao pojačati s dva nova igrača. Iz lisabonskog Sportinga u Maksimir bi trebali stići Josip Mišić (26) i Rafael Camacho (20). Naravno, ništa još nije gotovo, niti potpisano, ali obojica su već 'jednom nogom' novi igrači Dinama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Josip Mišić iza sebe ima odličnu sezonu u PAOK-u, bio je i u najboljoj momčadi tamošnje lige. No, cijela priča s korona virusom poremetio je financijske planove Grka, pa se Mišić ovoga ljeta vratio u Lisabon. Tamo se nije nametnuo, a u međuvremenu je zaradio i ozljedu koljena, pa bi se na teren trebao vratiti tek krajem studenoga.

Hrvatski veznjak oduševljavao je u HNL-u u dresu Rijeke pod vodstvom Matjaža Keka, a na Rujevicu je tada i stigao jedini naslov u povijesti Hrvatske. Prošle sezone u dresu PAOK-a upisao je 32 nastupa, zabio šest golova, imao i 11 asistencija. Tržišna vrijednost iznosi mu 3 milijuna eura, a Dinamo ga dovodi na posudbu s pravom otkupa ugovora.

Vrlo blizu dolaska u Zagreb je i 20-godišnji krilni igrač Rafael Camacho koji također ove sezone nema niti jedan nastup za Sporting. Portugalski reprezentativac do 20 godina igrao je u mlađim kategorijama za Man. City i Liverpool, pa se lani vratio u Sporting za koji je skupio 28 nastupa, a zabio tek jedan gol. Mladi Portugalac vrijedi 4 milijuna eura, no i on bi u Dinamo trebao prvo doći na posudbu.

Josip Mišić i Rafael Camacho neće imati pravo nastupa u Europskoj ligi, ali će obojica proširiti igrački kadar Dinama na domaćoj sceni. Bivši veznjak Rijeke u karijeri je skupio i dva nastupa (protiv Čilea i Kine) za hrvatsku reprezentaciju, bio je član "Čačićeve ekspedicije" koja je zaigrala na kineskoj turneji u siječnju 2017. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 102

  • Dr Horvat 19.10.2020.

    Mamiću, dovedi Robinha.

  • domba18 19.10.2020.

    Josip Mišić je dobar igrac

  • Prki600 19.10.2020.

    Đaba vam sve, dok je stručnjak na klupi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare