Obavijesti

Sport

Komentari 102

Dinamo dovodi bivšeg veznjaka Riječana i krilo iz Liverpoola?

Dinamo dovodi bivšeg veznjaka Riječana i krilo iz Liverpoola?

Josip Mišić trebao bi biti veliko pojačanje, prošle sezone bio je u najboljoj momčadi grčke lige, no PAOK ga zbog financijskih problema poslije korona-krize nije uspio otkupiti od Sportinga

VIDEO

Dinamo bi u ponedjeljak, posljednjeg dana prijelaznog roka za hrvatske klubove, svoje redove trebao pojačati s dva nova igrača. Iz lisabonskog Sportinga u Maksimir bi trebali stići Josip Mišić (26) i Rafael Camacho (20). Naravno, ništa još nije gotovo, niti potpisano, ali obojica su već 'jednom nogom' novi igrači Dinama.

Pokretanje videa...

Zoran Mamić o Jairu 01:07

Josip Mišić iza sebe ima odličnu sezonu u PAOK-u, bio je i u najboljoj momčadi tamošnje lige. No, cijela priča s korona virusom poremetio je financijske planove Grka, pa se Mišić ovoga ljeta vratio u Lisabon. Tamo se nije nametnuo, a u međuvremenu je zaradio i ozljedu koljena, pa bi se na teren trebao vratiti tek krajem studenoga.

Hrvatski veznjak oduševljavao je u HNL-u u dresu Rijeke pod vodstvom Matjaža Keka, a na Rujevicu je tada i stigao jedini naslov u povijesti Hrvatske. Prošle sezone u dresu PAOK-a upisao je 32 nastupa, zabio šest golova, imao i 11 asistencija. Tržišna vrijednost iznosi mu 3 milijuna eura, a Dinamo ga dovodi na posudbu s pravom otkupa ugovora.

Europa League - Play-off - Dinamo Zagreb v Flora

Vrlo blizu dolaska u Zagreb je i 20-godišnji krilni igrač Rafael Camacho koji također ove sezone nema niti jedan nastup za Sporting. Portugalski reprezentativac do 20 godina igrao je u mlađim kategorijama za Man. City i Liverpool, pa se lani vratio u Sporting za koji je skupio 28 nastupa, a zabio tek jedan gol. Mladi Portugalac vrijedi 4 milijuna eura, no i on bi u Dinamo trebao prvo doći na posudbu.

Josip Mišić i Rafael Camacho neće imati pravo nastupa u Europskoj ligi, ali će obojica proširiti igrački kadar Dinama na domaćoj sceni. Bivši veznjak Rijeke u karijeri je skupio i dva nastupa (protiv Čilea i Kine) za hrvatsku reprezentaciju, bio je član "Čačićeve ekspedicije" koja je zaigrala na kineskoj turneji u siječnju 2017. godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu