To je to što me zanima!

Dinamo je opet prvak HNL-a! 'Plavi' su pregazili Riječane...

Rijeka je na Rujevici povela nakon 21 sekunde igre. Imali su se Riječani tad čemu radovati, ali zaista nije dugo trajalo. Krajem prvog poluvremena stiglo je izjednačenje, a u drugom blitz-krieg
Vidi originalni članak

Dinamo je novi-stari prvak Hrvatske!

Zagrebački klub do titule je došao moćnom pobjedom 5-1 protiv Rijeke i to na Rujevici, no nije se od samog starta utakmice činilo kao da će 'plavi' s Rujevice izaći s titulom. Dapače...

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamova trofejna soba

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Već nakon 21 sekunde susreta povela je Rijeka! Menalo je tad zabio nakon ubačaja i doveo domaćina u vodstvo, ali do kraja poluvremena već se Dinamo vratio u igru. Prvo je gol u 16. minuti zabio Gvardiol, no taj gol je poništen jer je Kastrati bio u zaleđu, a potom je u 42. minuti Oršić pogodio Galovića u petu, a od Rijekinog stopera lopta se odbila u mrežu za 1-1.

Nakon predaha: blitz-krieg! U 48. minuti Mišić se kao na igrici s lijevog krila sjurio u sredinu i maestralno opalio s 20 metara za 2-1 Dinama, a tek dvije minute kasnije novi auto-gol! Ivanušec se sjurio s desnog krila i poslao dodavanje u sredinu, a Capan je skrenuo loptu u vlastitu mrežu.

U 54. minuti Lepinjica je maestralno pucao s preko 25 metara, no Livaković je obranio, a Andrijašević je nakon odbijanca loptu poslao u gredu.

Potpuni potop potvrdio je Oršić u 63. minuti kada je samo mirno s nekoliko metara od gola zakucao loptu u mrežu.

Imao je Dinamo potom gol u 75. minuti koji je također poništen zbog zaleđa, a Gvardiol je u 83. minuti promašio izvrsnu priliku glavom.

U 85. minuti još jedan autogol za Riječane! Gotovo nevjerojatno... Vukčević je uklizao i poslao loptu u svoju mrežu.

Dinamo nakon ove pobjede ima deset bodova prednosti nad drugoplasiranim Osijekom, a tri su kola do kraja.

 

Idi na 24sata

Komentari 563

  • sinke1 10.05.2021.

    Dosadno i predvidljivo..svake godine isto.

  • 10.05.2021.

    Rijeka dala 4 gola, a Dinamo samo 2. Budimo objektivni.

  • Konjushar 09.05.2021.

    Hvala TATA

Komentiraj...
Vidi sve komentare