To je to što me zanima!

Lyonu treba golijada za prolaz, Dinamo "desetkovan" u obrani

'Modri' se opraštaju od Lige prvaka u posljednjem kolu protiv Lyona. No Francuzi se nisu došli oprostiti. Njima treba golijada da bi prošli skupinu. Ogled počinje u 20.45
Vidi originalni članak

Uh, bit će opet posla, kroz smijeh je najavio Dinamov golman Ivan Kelava uoči posljednjeg kola Lige prvaka protiv Lyona.

Lisandro Lopez i Ederson na Maksimir dolaze zabiti što više golova. Lyonu treba pobjeda od 6-0 uz Realovu 1-0 pobjedu u Amsterdamu. Ako će netko biti zaposlen, to je sigurno Kelava.

"Modri" dočekuju Francuze kao posljednja momčad u skupini bez boda i s gol razlikom -13. Time su se izjednačili s Anderlechtom koji je u sezoni 2004/05 također ostao bez bodova uz istu gol razliku. Ako Dinamo izgubi s 5-0 ili više postat će najgora momčad koja je igrala Ligu prvaka.

Trener Lyona Remi Garde nada se čudu i prolazu dalje.

- Cilj je zabiti što više golova. Sve je moguće i nije nerealno očekivati čudo - rekao je trener čija momčad nije zabila tri gola na nekoj utakmici osam mjeseci.

Krunoslav Jurčić ima težak posao. Nedostaje mu pola obrane, a stoperski par bit će Domagoj Vida i Arijan Ademi. No Kruno ne gubi nadu.

- Nadam se prvom bodu. To bi nam bila nagrada - rekao je Kruno i pohvalio navijače koji će doći na Maksimir. 

- Treba biti veliki navijač pa doći na stadion po ovakvom vremenu. To je znak velike ljubavi...

Lovren će više pratiti novinarsku ložu nego Fatosa Beqiraja

Beqiraj je zabio prvi Dinamov gol u Ligi prvaka. A imat će šansu zabiti i protiv Lyona. Nekadašnji Dinamov branič Dejan Lovren mogao bi biti previše opterećen novinarskom ložom. Na 'presici' se Lovren obrušio na hrvatske medije.

- Žao mi je što nisu došli hrvatski novinari koji tako 'lijepo' pišu o meni. Tužno je da mi nitko nije postavio pitanje, a pametni su kada treba pisati o mojim igrama - rekao je.

No zaboravio je kako su ga "častili" francuski mediji prošle godine. Eipiteti "fatalni kikser", "katastrofalan" i "najgori igrač na terenu" bili su na naslovnicama. No Francuzima se Dejan valjda nije htio zamjeriti pa im se zahvalio na dolasku.

Dok nije postao stožerni igrač Lyona Dejan Lovren odigrao je dosta loših utakmica. Kao profesionalni sportaš morao bi znati suočiti s kritikama kad odigra loše, isto kao što prima pohvale kad odigra dobro.

Beqiraj sam u napadu, obrana "desetkovana"

Sastav Dinama:

Kelava - Vrsaljko, Vida, Ademi, Ibanez - Leko, Calello, Badelj, Kovačić - Sammir - Beqiraj

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Mozak 07.12.2011.

    Ajmo Dinamo, ..ajmo ne primiti više od 5 komada, ....a ni manje !

  • amsterdam110 07.12.2011.

    dinamo veceras pobjedjuje al??????

  • jdn 07.12.2011.

    Ajde da se zavrsi i ovo ruglo od lige prvaka na nasem maximiru. Naravno maximalno lose sa minimalnim brojem bodova. Sramota, sto drugo reci, koga normalnog ovo zanima, kako vas je samo doktor mamic navukao. Nadam se da ce sada posle ovog svega organizirati zajednicke ruckove na kazanu u maximirskoj sumi, kao robin hood.Naivcine, svi na maximir i maximalno napunite mamicu dzepove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare