To je to što me zanima!

Neće braniti finale od prošle godine: Leicester dobio 'modre'

Nogometaše Dinama nije stigao pogledati Filip Benković koji se s prvom momčadi Leicestera ranije zaputio na utakmice League kupa u kojem 'lisice' gostuju kod Aston Ville...
Vidi originalni članak

Mlada momčad Dinama poražena (2-1) je kod Leicestera u posljednjem kolu Premier League International kupa. Dinamo se tako nije kvalificirao u daljnju fazu natjecanja. Nogometaši Igora Jovićevića poveli su ranim pogotkom Leona Šipoša, a samo nekoliko minuta kasnije Jovićević je iz slobodnog udarca zatresao gredu. Leicester je ubrzo zagospodario terenom, pa stigao do preokreta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladi engleski reprezentativac do 18 godina Callum Wright s dva je pogotka preokrenuo susret, a drugi gol mlade zvijezde Leicestera ide i na dušu golmana Lovre Jurica. Naime, kapetan Dinama je iz čiste situacije dodao loptu gostima na 18 metara, a Wright je preciznim udarcem iz prve zabio za 2-1. Dinamo je ovoga puta bio oslabljen neigranjem velikog broja mladih nada; Marin, Gvardiol i Franjić su ozlijeđeni, dok je Đira bio suspendiran za ovaj dvoboj.

Nogometaše Dinama nije stigao pogledati ni Filip Benković koji se s prvom momčadi Leicestera ranije zaputio na utakmice League kupa u kojem 'lisice' gostuju kod Aston Ville. Dinamo se ovim porazom oprostio od nastupa u Premier League International kupa, natjecanja u kojem su 'modri' prošle godine u finalu poraženi od Bayerna.

Redoslijed skupine A: Arsenal 9 bodova, Leicester 6, Dinamo 3, Villarreal 0.

Dinamo (4-3-3): Juric - Hrvoj, Šutalo, Hyun Woo, Daničić - Kyu Heong (od 77. Bagarić), Krizmanić, Tolić - Ćuže, Šipoš (od 46. Baturina), Jovićević (od 57. Mišković).

Idi na 24sata

Komentari 22

  • dmiota 28.01.2020.

    5 najboljih aut nije čudo!!!!

  • Z.a.c 27.01.2020.

    Nemre se uvijek daleko doci. I tu igraju jake ekipe,tak da nema razloga biti razocaran. Nego,kak se to brani finale?

  • mihic82 27.01.2020.

    Sad ce miševi krenuti sa komentarima....

Komentiraj...
Vidi sve komentare