To je to što me zanima!

Dinamo izgubljen u Tiraspolu: 'Modri' se ovako nisu pogubili ni kod Man. Citya i Tottenhama

Kada jedna momčad ide 100 na sat, a druga si 'udara laganicu', bez obzira na kvalitetu - sve je moguće. Vidjeli smo to u ogledu Dinama i Tottenhama, ali i sada u srazu Šerifa i Dinama...
Vidi originalni članak

Nedopustivo i neshvatljivo! Dinamo je u prvoj utakmici playoff faze Lige prvaka u Tiraspolu potučen do nogu, konačni poraz (3-0) još je i dobar rezultat s obzirom na viđeno u Moldaviji. Zagrepčani se praktički nisu niti pojavili u Moldaviji, dok je Šerif na trenutke izgledao poput Manchester Citya. Bila je to igra "mačke i miša", dva neravnopravna suparnika, utakmica u kojoj je bezidejni hrvatski prvak i dobro prošao.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • 17.08.2021.

    Bravo za Serif, nisu dozvlili da nakon iznenadjenja potcene sledeceg protivnika u stilu lako cemo. Ozbiljan pristup i onda i rutirnski odradjen posao. U Dinamu su se radovali kad je Zvezda ispala, misleci da ovako imaju ipak neke sanse da prodju, ali Serif se ipak pokazao kao preozbiljan protivnik, sto nije bas ni neko iznenadjenje, posto je svako ko je gledao utakmice sa Zvezdom video da su ljudi na Zvezdinom nivou, sto je u ovom trenutku ipak dosta iznad Dinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare