To je to što me zanima!

Dinamo pomaže: Donirao 200 tisuća kuna bolnici u Mostaru...

Bolnica u Mostaru objavila je popis svih donatora u borbi protiv korona virusa. Nedavno smo pisali o tome kako je 50.000 dolara bolnici donirao Bojan Bogdanović, a SKB Mostar pomogao je i Dinamo
Vidi originalni članak

Dinamo je 27. ožujka uručio zagrebačkom Stožeru civilne zaštite dva sanitetska vozila vrijedna 500.000 kuna. Još je 500.000 kuna donirao bolnicama u Zagrebu. Skoro milijun kuna donirali su i igrači i stručni stožer Dinama bolnicama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bolnica u Mostaru objavila je popis svih donatora u borbi protiv korona virusa. Nedavno smo pisali o tome kako je 50.000 dolara bolnici u rodnom gradu donirao Bojan Bogdanović, a SKB Mostar pomogao je i Dinamo.

GNK Dinamo donirao je 200 tisuća kuna bolnici u Mostaru. To je 50 tisuća konvertibilnih maraka. Zna se kako hrvatski prvak ima vojsku navijača u Hercegovini. U vrijeme bivše države na stadionu pod Bijelim Brijegom igrao je u ligi protiv Veleža. HŠK Zrinjski tada, nažalost, nije postojao. Nakon kraja Drugog svjetskog rata zabranjen mu je rad. 

Posljednji su put Zrinjski i Dinamo igrali u Mostaru u proljeće 2013. godine. Na utakmici je bilo 8000 gledatelja. Zrinjski je poveo golom Aničića, koji sad nosi dres Astane, a za Dinamo je zabio Ivan Krstanović.

Dinamo posljednjih godina ne ide na pripreme u Međugorje, ali Hercegovinu i stolni grad Hrvata u BiH, naravno, ne zaboravlja.

 

 


 

Idi na 24sata

Komentari 119

  • Toma123 13.04.2020.

    Dinamovac sam, ali budimo iskreni koliko od toga će (in)direktno otići Zdravku na račun. Ponestalo para i to je to, sve ostalo pišite kome hoćete.

  • 23sata 12.04.2020.

    a šta se pecate na hercegovce i bosance to je strašno😂

  • Gregur 12.04.2020.

    Stolni grad hrvata.... piii... pozdravi Mamicu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare