To je to što me zanima!

Dinamo je doveo Lovru Majera: 'Istina je, dolazim u Maksimir'

Istina je, dolazim u Dinamo. Presretan sam, ostvarit će se moj dječački san da nosim plavi dres. Sampdorijina ponuda je bila puno veća, ali ja sam odlučio doći u Dinamo, rekao je Lovro Majer
Vidi originalni članak

Lovro Majer nam je potvrdio - "Ja sam novi igrač Dinama"!

Dinamo je na kraju uspio 'preoteti' Lovru Majera Sampdoriji. Činilo se da veznjak Lokomotive odlazi na Apenine, ali Dinamo je na kraju ipak uspio dogovoriti njegov dolazak.

- Istina je, dolazim u Dinamo. Presretan sam, ostvarit će se moj dječački san da nosim plavi dres. Sampdorijina ponuda je bila puno veća, ali ja sam odlučio doći u Dinamo jer smatram da je to za mene u ovom trenutku bolje. Odigrati još koju sezonu u HNL-u, a onda otići van kao neki naši veliki igrači - ekskluzivno nam je otkrio Majer.

Rekli smo mu da je broj 10 odlaskom Ante Ćorića slobodan.

- Bilo bi lijepo nositi 'desetku', ali ne znam kakva je tamo situacija. Sutra sam na liječničkom u Maksimiru i zadovoljan sam što postajem igrač Dinama.

Dinamo će, doznajemo od izvora bliskih klubu, platiti između 2 i 2,5 milijuna eura, a Lokomotiva bi mogla dobiti i 50 posto od idućeg Majerova transfera. Ovo je odličan posao uprave Dinama, Majer će potpisati ugovor na pet godina.

Također doznajemo kako se Sammir ipak neće treći put vratiti u Dinamo iako je neki dan prošao liječnički pregled.

Idi na 24sata

Komentari 137

  • anto grabovac 18.06.2018.

    Bravo za Majera, predlažem da, kod ovakvih slučajeva je poželjno i ispravno posavjetovati se sa,Modričem,Čorlukom i Da Silvov!

  • KristijanCro 18.06.2018.

    Gdje su članci o nogometnoj repki i svj.prvenstvu??

  • I.r.a. 18.06.2018.

    Bravo Lovro bravo Zdravko bravo Sikicu.Puno srice i uspjeha.Dinamooooooooooooo Dalmacija uz tebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare