To je to što me zanima!

Dinamo je potvrdio Beqirajev transfer te mu poželio sreću

Fatos Beqiraj u Dinamo je stigao 2010. iz Budućnosti. Odigrao je 140 utakmica za "modre", zabio 47 golova, a jedan gol utrpao je i madridskom Realu. Odlazi u Kinu
Vidi originalni članak

Fatos Beqiraj karijeru će nastaviti u Kini. Dinamo je na službenoj internetskoj stranici potvrdio transfer te poželio crnogorskom napadaču sreću u novom klubu. 

- GNK Dinamo se želi zahvaliti Fatosu Beqiraju na svemu što je napravio za naš klub, uvijek je bio pravi profesionalac na terenu i van njega te mu želimo puno sreće u nastavku karijere - piše na stranici Dinama.

Beqiraj će karijeru nastaviti u Changchun Yataiju. U Dinamo je stigao iz podgoričke Budućnosti 2010. godine i s "modrima" je osvojio tri naslova prvaka, dva Kupa, superkup i dvaput igrao u skupinama Lige prvaka i Europske lige. 

Beqiraj je prije dvije godine bio najbolji strijelac lige, a vrhunac je doživio zabivši madridskom Realu na Santiago Bernabeuu u Ligi prvaka. Odigrao je za "modre" 140 nastupa i zabio 47 golova. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • nopliz, nopliz 05.03.2014.

    nije ni loš bio ...

  • kakdanebi 04.03.2014.

    Jedan od rijetkih koji ne kuka nego trenira i bori se za mjesto u sastavu!

  • DarioVupora_1 03.03.2014.

    Beqiraj je bio pravi profesionalac ,nije igrao preko 2 mjeseca a nije nista pričao novinarima nego je šutio i trenirao i čekao priliku . sve u svemu on nije igrač za Dinamo ali je za razliku od nekih bar pošten i borio se za klub. -sve više mi se sviđa Mamić ,svih koji ne vrijede se rješavam : Sare,Rukavina,Beqiraj :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare