To je to što me zanima!

Dinamo je u lovu na Piazóna, Mamić: "To me jako intrigira"

U Maksimirskoj 128 kuha se priča oko novog transfera. Dinamo želi dovesti špicu Chelseaja Lucasa Piazóna, a Zoran Mamić kaže da bi taj potez bio svjetsko čudo
Vidi originalni članak

Dinamo priželjkuje dovesti klasnog napadača Chelseaja Lucasa Piazóna, piše Večernji list. Brazilac je prošle sezone igrao na posudbi u Vitesseu u Nizozemskoj te je u 29 utakmica zabio 11 golova.

- Jako me sad intrigira ta priča oko transfera. Izluđuje me jedan igrač zato što su mi svi s kojima sam pričao rekli da će biti svjetsko čudo ako on dođe u Dinamorekao je trener Dinama Zoran Mamić nakon posljednje prijateljske utakmice u Sloveniji protiv Karpata (2-0).

- Ljudi iz Leverkusena su mi priznali da ga ni oni ne mogu dovesti, da je i njima preskup, da ne mogu vjerovati da mi uopće o njemu razmišljamo - dodao je strateg "modrih".

Nakon dolaska iz São Paula na Stamford Bridge prije tri godine, Piazón je bio član rezervne momčadi kluba iz Londona te je potom poslan na posudbe u Málagu i Vitesse.

Tržišna cijena 20-godišnjaka koji može igrati i kao lijevo krilo i kao napadač prema Transfermarktu je 7,7 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • Nishimura_Umri 09.07.2014.

    Eto vidiš dobar igrač samo teško da će u HNL

  • TOVARCINA_1 08.07.2014.

    on nije napadac chelsea jer nije nikad igrao za chelsea, ovi iz 24sata, bi napisali da ja dolazim iz man utd,samo zato sto sam 2 puta bio tamo na tribinama

  • ko od brda odvaljen 07.07.2014.

    Hahaha pa da igra protiv jazavaca...Volio bih to ali bio bi glup kad bi dosao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare