To je to što me zanima!

Dinamo igra na Kantridi prvi put nakon četiri i pol godine...

Dinamo i Opatija osminu finala Kupa igraju u srijedu 30. listopada. Tako će hrvatski prvak ponovno gostovati na stadionu Rijeke. Opatija nema uvjete da ugosti utakmicu osmine finala Kupa
Vidi originalni članak

Nagađalo se već dva tjedna, a sad je stigla i službena potvrda. Dinamo se vraća na Kantridu, u osmini finala Kupa gostovat će na riječkom stadionu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Opatija i Dinamo igraju u srijedu, 30. listopada, u 17.30 sati. Pod reflektorima će odigrati utakmicu osmine finala Kupa. Opatija nema uvjete da ugosti utakmicu osmine finala Kupa i zbog toga je odlučeno da se susret igra na Kantridi.

Dinamo je protiv Opatije u Kupu igrao i 2014. godine. Nakon 120 minuta je izborio prolazak dalje, pobijedio je 4-2. Angelo Henriquez je zabio četiri gola. Tada se igralo u Opatiji, sad se igra na Kantridi.

Sprema se novi spektakl na kultnom riječkom stadionu. Na Kantridi su prije tri dana igrali Rijeka i Zrinjski. Prijateljska utakmica završila je 1-1. Listopad je, dakle, mjesec povratka nogometa na riječki stadion.

Dinamo je posljednji put na Kantridi igrao u travnju 2015. godine. Bilo je 0-0 u uzvratu polufinala Kupa protiv Rijeke, a "modri" su prošli dalje zbog pobjede 2-1 u prvoj utakmici na Maksimiru. Poslije toga su i osvojili Rabuzinovo sunce pobjedom protiv Splita nakon penala u Zagrebu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 15

  • exo 15.10.2019.

    Samo se jedno mjesto može zvati dom.

  • Demetra 15.10.2019.

    Ako se na Kantridi može igrati, zašto Rijeka igra na Rujevici?

  • kirbi78 15.10.2019.

    Neka igraju na Maksimiru, imaju grijani teren

Komentiraj...
Vidi sve komentare