To je to što me zanima!

Dinamo nikad nije brže zabio doma, samo Dudu ispred Arija

Arijan Ademi zabio je u 24. sekundi derbija protiv Rijeke. To je najbrži gol Dinama ikad u HNL-u na domaćem travnjaku. Najbrži gol za Dinamo u HNL-u zabio je Eduardo da Silva u Koprivnici u 18. sekundi
Vidi originalni članak

Točno 24 sekunde izdržala je Rijeka u Maksimiru. U 24. sekundi derbija je Dinamov kapetan zabio za 1-0. Brzo se moralo provjeriti je li to najbrži gol Dinama ikad u HNL-u, ali Arijan Ademi je rekorder samo u Maksimiru. Njegov gol protiv Rijeke najbrži je Dinamov ikad u HNL-u na domaćem travnjaku, a najbrži gol za Dinamo u HNL-u zabio je Eduardo da Silva u Koprivnici protiv Slaven Belupa. Njemu je za gol trebalo samo 18 sekundi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo na derbi u Split ide s plus 14. Prvenstvo je riješeno, ali trupe Nenada Bjelice žele napokon ove sezone pobijediti Hajduk protiv kojega imaju poraz i remi. I treći je put u HNL-u ove sezone Dinamo pobijedio Rijeku, ali dobili su Riječani u četvrtfinalu Kupa.

Nenad Bjelica nam je dva dana uoči utakmice s Rijekom rekao kako će Bruno Petković biti u konkurenciji za oba derbija, ali da ne zna tko će igrati u napadu. Da se Bruno kao i svi ostali igrači treba nametnuti za prvih 11. Očito se ni ovog tjedna nije uspio nametnuti treneru. Protiv Intera je cijelu utakmicu bio na klupi, u vrhu napada je počeo Sandro Kulenović, a i danas je igrač s brojem 77 bio Bjeličin prvi izbor. Sad Petković nije bio na klupi cijelo vrijeme, ušao je u 62. minuti.

Nije Petković u formi kakvoj je bio prošle jeseni, mučio se u utakmicama koje je igrao u nastavku prvenstva. Zabio je u prvoj utakmici protiv Slaven Belupa. Nenad Bjelica ga očito i ovim svojim odlukama želi malo "razbuditi". Kulenović je dobio prednost protiv Rijeke, ali Petković bi ponovno mogao biti u prvih 11 na Poljudu u srijedu. Briljantno je u 81. minuti probio stranu i lijevom nogom ubacio za Kadziora, koji je zabio za 2-0. Bio je to sjajan Petkovićev potez. S njim se vjerojatno vratio u prvih 11 pred naš najveći derbi. Asistirao je i Mislavu Oršiću za treći gol da bi Gojak sam zabio još jedan u sučevoj nadoknadi. Jedna asistencija nogom, jedna glavom. Sjajnih pola sata za Petkovića. 

Dinamo je Rijeku ove sezone u prvenstvu pobjeđivao 5-0, 3-0, 4-0. Impresivno. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • marinkova100 29.02.2020.

    Dinamo je exstra momcad za region

  • Blue Star 29.02.2020.

    Simon ( Rožman ) Gotovac 😆

  • 29.02.2020.

    Rijeka se na Maksimiru uvijek u..re uglavnom

Komentiraj...
Vidi sve komentare