To je to što me zanima!

Dinamo nositelj u 4. pretkolu: Maribor pomogao 'modrima'

Maribor je u Ljudskom vrtu odigrao 0-0 protiv ciparskog APOEL-a i tako zbog gola postignutog u gostima u prvoj utakmici (1-1) izborio četvrto pretkolo Lige prvaka
Vidi originalni članak

Priznajem, baš bi me zadovoljilo kad bi pomogao da Dinamo bude nositelj, rekao je trener Maribora Ante Čačić. A bivši trener 'modrih' večeras onda ima dvostrukog razloga za  zadovoljstvo. 

Maribor je u Ljudskom vrtu odigrao 0-0 protiv ciparskog APOEL-a i tako zbog gola postignutog u gostima u prvoj utakmici (1-1) izborio četvrto pretkolo Lige prvaka. Tim rezultatom moraju biti jako zadovoljni i u Dinamu, jer ako u srijedu izbace moldavski Sheriff, 'modri' će biti nositelji u četvrtom pretkolu Lige prvaka što znači da će imati lakši put do grupne faze najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

Nositelji u četvrtom pretkolu bit će i Basel te Steaua. Švicarci su u uzvratnoj utakmici u Tel Avivu protiv Maccabija odigrali 3-3 te tako ukupnim rezultatom 4-3 prošli dalje. Rumunji su veliki dio posla protiv Dinamo Tbilisija napravili već u prvoj utakmici kada su pobijedili 2-0. Večeras su u Bukureštu Steaua i Dinamo odigrali 1-1.

Kazahstanski Šahtar s velikih 3-0 došao je u Albaniju na noge Skenderbeu, ali već nakon 29 minuta igre domaćini su taj zaostatak nadoknadili. Ipak u nastavku utakmice Šahtar je zabio dva gola i potvrdio prolazak. 

Partizanu je trebao jedan gol da izbori četvrto pretkolo, ali Ludogorec se spašavao cijelu utakmicu, a onda i zabio u 87. minuti te s ukupnih 3-1 izborio četvrto pretkolo. Bugari su kao i Kazahstanci potencijalni protivnik Dinama.

Liga prvaka, treće pretkolo:

  • Maccabi Tel Aviv - Basel 3-3 (ukupno 3-4)
  • Steaua - Dinamo Tbilisi 1-1 (3-1)
  • Maribor - APOEL 0-0 (1-1)
  • Skenderbeu - Šahtar K. 3-2 (3-5)
  • Fenerbahče - Salzburg 3-1 (4-2)
  • Partizan - Ludogorec 0-1 (1-3)
  • Grasshoppers - Lyon 0-1 (0-2)
Idi na 24sata

Komentari 189

  • Ubananismo 07.08.2013.

    ja bi iskreno htio da dinamo prodje , kao i hajduk i rijeka ,a la u dubini duše bi htio da dinamo ispadne zbog lopova mamica pa da mu onda novinaru uslikaju facu kad sazna da ispada ufffffffffffff

  • DanijelSrpak 07.08.2013.

    sada u 4 kolu dinamo i maribor to bi bio pravi susjedski derbi

  • motorka1 07.08.2013.

    haha cuj naslov dinamo nositelj joj joj koja glupost,treba prvo proc sherif onda ce bit nositelj,sta mislim da ce tesko proci sherif mislim da gube tamo i nista od nositelja

Komentiraj...
Vidi sve komentare