Obavijesti

Sport

Komentari 189

Dinamo nositelj u 4. pretkolu: Maribor pomogao 'modrima'

Maribor je u Ljudskom vrtu odigrao 0-0 protiv ciparskog APOEL-a i tako zbog gola postignutog u gostima u prvoj utakmici (1-1) izborio četvrto pretkolo Lige prvaka

VIDEO

Priznajem, baš bi me zadovoljilo kad bi pomogao da Dinamo bude nositelj, rekao je trener Maribora Ante Čačić. A bivši trener 'modrih' večeras onda ima dvostrukog razloga za  zadovoljstvo. 

Maribor je u Ljudskom vrtu odigrao 0-0 protiv ciparskog APOEL-a i tako zbog gola postignutog u gostima u prvoj utakmici (1-1) izborio četvrto pretkolo Lige prvaka. Tim rezultatom moraju biti jako zadovoljni i u Dinamu, jer ako u srijedu izbace moldavski Sheriff, 'modri' će biti nositelji u četvrtom pretkolu Lige prvaka što znači da će imati lakši put do grupne faze najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

Nositelji u četvrtom pretkolu bit će i Basel te Steaua. Švicarci su u uzvratnoj utakmici u Tel Avivu protiv Maccabija odigrali 3-3 te tako ukupnim rezultatom 4-3 prošli dalje. Rumunji su veliki dio posla protiv Dinamo Tbilisija napravili već u prvoj utakmici kada su pobijedili 2-0. Večeras su u Bukureštu Steaua i Dinamo odigrali 1-1.

Kazahstanski Šahtar s velikih 3-0 došao je u Albaniju na noge Skenderbeu, ali već nakon 29 minuta igre domaćini su taj zaostatak nadoknadili. Ipak u nastavku utakmice Šahtar je zabio dva gola i potvrdio prolazak. 

Partizanu je trebao jedan gol da izbori četvrto pretkolo, ali Ludogorec se spašavao cijelu utakmicu, a onda i zabio u 87. minuti te s ukupnih 3-1 izborio četvrto pretkolo. Bugari su kao i Kazahstanci potencijalni protivnik Dinama.

Liga prvaka, treće pretkolo:

  • Maccabi Tel Aviv - Basel 3-3 (ukupno 3-4)
  • Steaua - Dinamo Tbilisi 1-1 (3-1)
  • Maribor - APOEL 0-0 (1-1)
  • Skenderbeu - Šahtar K. 3-2 (3-5)
  • Fenerbahče - Salzburg 3-1 (4-2)
  • Partizan - Ludogorec 0-1 (1-3)
  • Grasshoppers - Lyon 0-1 (0-2)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 189
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...