To je to što me zanima!

Dinamo objavio tablicu: lavovi prvi, Pinocchio treći, dok su na četvrtom mjestu - vanzemaljci

HNL ludilo odvija se i izvan travnjaka. Dinamo se poptuno neprimjereno ponio objavivši tablicu na kojoj sugeriraju da je trener Osijeka Pinocchio, dok su za Hajduk stavili ilustraciju vanzemaljca
Vidi originalni članak

Osim na nogometnim terenima, podbadanja među najboljim hrvatskim prvoligašima odavno traju i na društvenim mrežama. Za najnoviju humorističnu objavu zaslužan je Dinamo, odnosno osoba koja vodi odnose s javnošću na društvenim mrežama kluba iz Maksimirske 128.

NASTAVILI CRNI NIZ Torcida postrojila hajdukovce nakon poraza od Slaven Belupa

Dinamo je na svojem Facebook profilu objavio tablici na kojoj prvo mjesto drže lavovi, drugo je mjesto rezervirano za majstore mora koji su usidreni na drugom mjestu, treći je Pinocchio, dok je četvrto mjesto rezervirano za vanzemaljce.

Pa, krenimo redom. Lavovi (Dinamo) su se pobjedom nad Goricom vratili na čelno mjesto HNL-a, koji je dugi niz godina rezerviran samo za njih. S vrha su svrgnuli majstora s mora (Rijeka) koja je posljednjih godina, izuzev prošle sezone, najveći rival Dinama.

KOMENTAR Dinamo je opet bio negledljiv, ali ovaj put samo zbog magle. A uz novu pobjedu lakše se diše...

Nenada Bjelicu, prije nekoliko dana, igrač Rijeke Josip Drmić nazvao je Pinocchijom,  kada je odgodio derbi s Riječanima, što nisu propustili prokomentirati Selahi i Drmić. Upravo je potonji objavio isječak iz novinskog članka prije otprilike godine dana u kojem Bjelica tvrdi da je 'najlakše tražiti alibi u koronavirusu'.

Četvrto je mjesto rezervirano za Hajduk koji sa vanzemaljcima 'imaju problema' još od ispadanja od dotad malteške nepoznanice Gzire. Ove sezone u Europi je bio koban kazahstanski Tobol, a Gzira je nakon poraza od Rijeke odlučila dodatno 'posoliti' ranu hajdukovcima.

- Hej Rijeko, čestitamo na pobjedi. Izvanzemaljci su se preselili u Kazahstan, žao nam je, možda ih vidite drugi put. Sretno u idućem kolu - napisali su iz Gzire.

HAJDUK PONOVNO IZGUBIO Gustafsson puknuo i 'ostao živ': Nije bitno što je bilo ranije...(?!)

Idi na 24sata

Komentari 105

  • PetrKropotkin 31.10.2021.

    Zaštitni znak Dinama je buldog, kakvi sad vražji lavovi?

  • Exterminator 31.10.2021.

    Ja ovo stvarno nebi mogao podnijeti , daklem najaviš pohod na ligu prvaku , u idućih 6 godina 5 trofeja euro natjecanja i onda te pomete fenjeraš koja sramota mijauuu

  • antonio45 31.10.2021.

    lako se sprdati sa ligom u kojem imas suce, hns i mafijase😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare