To je to što me zanima!

Dinamo objavio tužnu vijest: Šutalu pukla kost, mogao bi biti izvan terena čak i šest mjeseci

U večerašnjoj utakmici protiv Šibenika, krivo je doskočio nakon jednog duela i ostao ležati na travi, a Dinamo je nakon utakmice objavio da se radi o teškoj ozljedi s frakturom kosti i rupturama ligamenata gležnja
Vidi originalni članak

Kao veliko pojačanje ovog ljeta u Dinamo je stigao Boško Šutalo, 'modri' Atalanti isplatili čak četiri milijuna eura, a trebao je činiti 'neprobojni bedem' ispred Livakovića zajedno s prezimenjakom Josipom.

No, prvo se ozlijedio Josip, a sada i Boško. U večerašnjoj utakmici protiv Šibenika, krivo je stao nakon jednog duela i ostao ležati na travi, a Dinamo je nakon utakmice objavio da se radi o teškoj ozljedi s frakturom kosti i rupturama ligamenata gležnja te da ga čeka operacija, rehabilitacija i dulje izbivanje s terena.

"Boško, želimo ti brz oporavak i što brži povratak na teren! Nema predaje!", objavio je Dinamo na društvenim mrežama.

Šutala je, podsjetimo, u 34. minuti zamijenio Dilaver, a Dinamo je na koncu slavio 2-1 golovima Ivanušeca i Petkovića. Jedini gol za Šibenčane zabio je Mina.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • Brane123596 29.08.2022.

    To je umjetna trava koju je HNS postavija na stadion Šibenika, zato ne serite po klubu nego po organizaciji koja vam omogućava ovu krađu. Plačanje sudaca i sve ostalo šta radite da bi bili prvaci. Da su ti novci završili di su tribali, a to je u kvalitetne travnjake, a ne sudcima u đep sad mu se to nebi dogodilo.

  • baba strumpf 29.08.2022.

    Šteta Boško brz oporavak,nadam se da će se nešto poduzet da se tereni i travnjaci dovedu u bolje stanje u nadi je spas hahahah

  • dadooštri 29.08.2022.

    Boško nema predaje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare