To je to što me zanima!

Dinamo ostaje bez Livakovića, u Maksimir su stigle tri ponude?

Hrvatski prvak želi više od šest milijuna eura, koliko iznosi ponuda Fiorentine, a utrci za Livakovića službenim su se ponudama priključili Villarreal i Fenerbahče
Vidi originalni članak

Šest milijuna eura Fiorentina je ponudila Dinamu za Dominika Livakovića (28). I dobila hladnu 'odbijenicu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski prvak želi deset milijuna za svog kapetana i 'jedinicu' hrvatske reprezentacije, a utrci za Livakovića službenim su se ponudama priključili Villarreal i Fenerbahče, piše Fabrizio Romano. 

Livaković, prema Transfermarktu, vrijedi 12 milijuna eura, no aktualni ugovor mu ističe sljedećeg ljeta, kada može otići kao slobodan igrač.

PRIČE IZ SLOVENIJE Petar Sučić oduševio Bišćana, pretrčao više od N'Gola Kantea, a Tunižanin otpao zbog penzije? DINAMO NEUVJERLJIV Bišćan nakon remija s Koprom: Moramo dovesti par igrača da bi to izgledalo ozbiljno do kraja

Rođeni Zadranin u Dinamo je stigao 2015. iz Zagreba te proveo ukupno 283 utakmice između stativa 'modrih', a u međuvremenu je postao prvi izbor hrvatskog izbornika Zlatka Dalića na golmanskoj poziciji.

Livaković je s Dinamom stigao do šest naslova prvaka Hrvatske, dok je s 'vatrenima' osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, broncu i srebro na završnom turniru Lige nacija u Nizozemskoj.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Mario Rob 13.07.2023.

    Ako livi ode dinamo nebu ni hnl osvojio I ovak je upitno bez ikakvih kvalitetnih novih igraca

  • Domagoj6890 01.07.2023.

    blezi Livi van dok jos imas sanse za dobru karijeru

  • 01.07.2023.

    Mediji su već prodali cijelu dinamovu momčad, i napali Šimića jer eto u tjedan dana nije kupio 10 novih igrača. Na kraju možda jedan kapitalac otiđe i to je sve, većina će ostat barem do lige prvaka ili zime.

Komentiraj...
Vidi sve komentare