To je to što me zanima!

Dinamo ovisi o Petkoviću? Nek' ovisi! Baturina može ispisati povijest, jedan igrač podbacio...

Theophile se trudi da navijači zaborave Šahtar, a Mišić i Sučić dominirali su u sredini i tu je kapetan Ademi - suvišan! Sučić je odigrao majstorsku partiju, a kad je pred kraj utakmice rolicom iznio loptu kao rutiner...
Vidi originalni članak

Dinamo je pobijedio PAOK 2-0 i napravio velik korak ka ulasku u četvrtfinale Konferencijske lige. Hrvatski je prvak, pred 18.562 gledatelja, posve nadigrao neprepoznatljivo lošu vodeću momčad grčkog prvenstva i s lijepom prednošću odlazi u Solun na uzvrat.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • acivi.j 09.03.2024.

    Hoxhu pere sindrom igrača koji je došao iz malog kluba.. Boji se pogreške i onda naravno pogriješi i donese najgoru odluku. S njim treba strpljenja proigrat će. Više me brine Špikić koji "nije razočarao" ali je još manje oduševio.. Vidović možda jednog dana shvati da je nogomet momčadski sport i da on nije Dinamova prva violina. Kada uđeš u drugom poluvremenu, moraš jednostavno činiti razliku, pogotovo kada protivnik zadnjih dvadesetak minuta jedva stoji na nogama .... Ovo zadnje vrijedi i za Kaneka. Pola pokušaja prolaza pored protivnika i isto toliko pokušaja jedan na jedan je premalo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare