To je to što me zanima!

Dinamo razočarao igrom i prošao u 2. pretkolo LP-a

Završena je uzvratna utakmica 1. pretkola Lige prvaka. U iznimno nezanimljivoj utakmici Dinamo i Linfield odigrali su miroljubivo, 1-1
Vidi originalni članak

3. minuta - Dinamo je poveo nakon što je Chago ukrao loptu na dvadesetak metara od gola Linfielda. Prekrasnom asistencijom uposlio je Mandžukića koji je doveo Dinamo u vodstvo.
6. minuta - Lopta je cijelo vrijeme u posjedu nogometaša Dinama, prilike su imali Badelj i Balaban, no ostalo je 1-0.
8. minuta - Dinamovi navijači napravili su "bakljadu" zbog koje je utakmica prekinuta. Baklje su letjele na atletsku stazu, što znači da će UEFA kazniti klub. 
20. minuta - Prvu priliku imali su Irci, preko Aidana O'Kanea, koji slabim udarcem nije ugrozio Butinu.
23. minuta - Dinamo je imao novu izglednu šansu. Po lijevoj strani prošao je Mandžukić i dodao prema Suarezu, koji je pucao visoko preko gola.
28. minuta - Nastavak utakmice ne donosi velika uzbuđenja. Dinamo još ne ispušta loptu iz svog posjeda, no ne može se reći da ima konkretnih prilika.
33. minuta - Mikić je pokušao udarcem iz daljine, no bezopasno.
35. minuta - Mandžukić je izgubio loptu u šesnaestercu Linfielda.
38. minuta - Linfield je imao još jednu priliku, no Downey i O'Keane se nisu snašli pred golom.
44. minuta - Poluprilika Dinama, koji kao da zadovoljan rezultatom čeka kraj utakmice.
45. minuta - Golman Mannus dvaput je obranio pokušaje "modrih" iz jedne od rijetkih izglednih prilika.
46. minuta - Počelo je drugo poluvrijeme susreta Dinamo - Linfield
48. minuta - Greda je zaustavila lijep pokušaj Suareza. Na poluvremenu je izašao strijelac Mandžukić, a zamijenio ga je Josip Tadić.
51. minuta - Sada je greda spasila Dinamo nakon lijepog ubačaja Downeya za Mulgrewa.
54. minuta - Michael Gault kaznio je "eurogolom" indiferentni Dinamo. Posve zaboravljen u petercu Dinama Gault je glavom svladao Butinu nakon ubačaja iz prekida.
58. minuta - U gužvi u šesnaestercu Linfielda najbolje se snašao Bišćan, čiji je udarac glavom s gol-crte skinuo golman Mannus.
62. minuta - Nakon kornera pokušao je zaprijetiti Vrdoljak, no glavom je pucao preko grede.
66. minuta - Igrači Dinama su potpuno pritisnuli poluamatere Linfielda, no ne uspijevaju kapitalizirati premoć.
69. minuta - Matthiasa Chaga zamijenio je mladi Mate Maleš.
73. minuta - Još jedna blijeda prilika Dinama, slab udarac Drpića glavom obranio je Mannus.
77. minuta - Maleš je u šesnaestercu igrao rukom, no sudac to nije vidio. Sreća za Dinamo, koji je mogao dobiti drugi gol.
82. minuta - Izašao je Guillermo Suarez, a ušao Ante Tomić.
86. minuta - U završnici iznimno nezanimljive utakmice nema prilika. Dinamo "se bavi" posjedom lopte, ali ne prijeti.
93. minuta - Kraj utakmice

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kika_gnc 24.07.2008.

    igra je bila loša,to je istina,ali isto tako teško se igralo po onom terenu,lopta kad bi pala ona bi samo stala,teren je bio kao močvara i to se treba uzet u obzir.....mandžukić je bio najboji na terenu,badelj i mikić su se trudili,a svi ostali ako da su na silu došli igrat..... bolje da su sada tako odigrali nego protiv domžala,ovo im je dobra škola

  • mirni1 24.07.2008.

    BUTINA bez posla???? Ma daj molim te, kod prečke je kiksao -SLAB. ETTO - JAKO SLAB niš nije odigral, frizuru sačuval. DRPIĆ solidan. BIŠĆAN bolji od solidnog. SUAREZ solidan. VRDOLJAK očaj, umislil si da je fantazista. CHAGO koma totalna. BADELJ zgubljen. BOLE TOP nije zavrijedio komentar. MANDŽUKIĆ ok. E sad je upitna taktika na jučerašnjoj tekmi - IVANKOVIĆ (ili ko mu već slaže močdad) UŽAS (a on nije potpuno nezadovoljan??).

  • gremljin 24.07.2008.

    još domžale i euro priča za ovu sezonu će biti ispričana...kaj bu se to loptalo u euro kupovima? to je očajan nogomet sa očajnim igračima i napišite već jednom na velikoj naslovnici: dinamo kao veliki klub je prošlost, sad je dinamo samo trgovačko društvo u kojem građani ostaju bez svog novca NA SILU im ga otimajući bandić-mamić kompanija, dok potonji zarađuju na istima. koma

Komentiraj...
Vidi sve komentare