To je to što me zanima!

Dinamo se oglasio o Mamićevim ljudima koje su izbacili: Rušili su dignitet i ugled našeg kluba

Budući da su svojim kontinuiranim protupravnim postupanjima naštetili ugledu GNK Dinamo i drugim članovima kluba, Izvršni odbor donio je odluku o isključenju iz članstva kluba Miroslava Rožića, Andreja Menige, Nikole Polaka i Damira Zorića
Vidi originalni članak

Borba za prevlast u Dinamu dobila je novi epilog. Na posljednjoj sjednici Izvršnog odbora članovi su izglasali razrješenje Miroslava Rožića kao predsjednika Nadzornog odbora, a razriješeni svoje dužnosti su i članovi Nikola Polak Andrej Meniga te Damir Zorić, član Izvršnog odbora kluba.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izvršni odbor sastoji se od 13 članova, njih 11 pojavilo se na sjednici, a kako je bilo riječ o njegovoj sudbini, Zorić nije mogao glasati. Sedam članova je bilo za njihovo izbacivanje iz kluba, dva suzdržana i jedan protiv. Mamićevi ljudi tako više neće djelovati na funkciji na kojoj su do sada.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

U četvrtak 2. veljače 2023. godine održana je sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo. Na sjednici se raspravljalo o događajima koji su se odvijali od posljednje Skupštine kluba održane 12. prosinca 2022. godine te su doneseni određeni zaključci i odluke.

Izvršni odbor je na temelju razmotrenih prijava pristiglih od strane pojedinih članova kluba u razdoblju od 23. prosinca 2022. do 1. veljače 2023. godine, a konkretno podnesenih protiv predsjednika Nadzornog odbora, članova Nadzornog odbora, dvojice članova Izvršnog odbora te jednog člana Skupštine, te na temelju neposrednih saznanja i opažanja zaključio da su četvorica članova GNK Dinamo, a to su predsjednik Nadzornog odbora Miroslav Rožić, članovi Nadzornog odbora Andrej Meniga i Nikola Polak te član Izvršnog odbora Damir Zorić, svojim kontinuiranim postupanjima od 12. prosinca 2022. do dana donošenja ove odluke postupali protivno ciljevima kluba te su ujedno u više navrata postupali na način koji je protivan Statutu kluba, iako su bili upoznati sa svojim jasnim obavezama i dužnostima sukladno Statutu.

Na sjednici je Izvršni odbor zaključio da se radi o postupanjima kojima se nesumnjivo ruši dignitet i ugled kluba i svih članova kluba, a navedeni pojedini članovi kluba postupali su iznoseći difamirajuće, neistinite i uvredljive tvrdnje. Donesen je i zaključak Izvršnog odbora da su isti članovi kluba posljednju odluku Gradskog ureda za opću upravu i imovinsko-pravne poslove Grada Zagreba donesenu 25. siječnja 2023. godine nakon provedenog nadzora proglasili pravno neosnovanom i ''duboko politiziranom i pravno manjkavom'' čime su također naštetili ugledu kluba.

Budući da su svojim kontinuiranim protupravnim postupanjima naštetili ugledu GNK Dinamo i drugim članovima kluba, Izvršni odbor donio je na sjednici većinom glasova odluku o isključenju iz članstva u GNK Dinamo članova kluba Miroslava Rožića, Andreja Menigu, Nikolu Polaka i Damira Zorića. Naglašavamo da je članstvo u klubu uvjet za članstvo u upravljačkim tijelima GNK Dinamo.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • mlado staro život cili . 03.02.2023.

    Ajde što se zlo. bore za vlast,ali što pa.j.ceki bbb p-rodane du.. ništa ne poduzimaju zapravo ništa me niti ne iznenađuje sramo...

  • antonio45 02.02.2023.

    dinamo ugasiti ili igranje u zupanijskoj ligi.... prevelika je to mocvara tamo

  • mislim 02.02.2023.

    Konačno neka smišljena odluka

Komentiraj...
Vidi sve komentare