To je to što me zanima!

'Dinamo se probudio u drugom poluvremenu, Villarreal je Manchester City Europske lige'

S ukupnim rezultatom od 3-0, momčad se opustila. Već su razmišljali kako napasti Arsenal. Zbog toga su primili sjajan gol od Oršića, piše španjolski AS
Vidi originalni članak

Slave i hvale Španjolci Unaija Emeryja, čarobnjaka za Europsku ligu. Triput je došao do titule sa Sevillom, a sada je na dobrom putu da to napravi i s Villarrealom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Žuta podmornica' je u potpunosti zasluženo pobijedila Dinamo (2-1) u uzvratu i prošla u polufinale Europske lige gdje će igrati protiv Arsenala. U prvom susretu 'modri' su bili konkretniji, ovaj put su se defenzivno postavili, a to je Villarreal iskoristio i susret riješio već u prvom dijelu golovima Paca Alcacera i Morena. U 75. minuti Mislav Oršić je smanjio, ali bilo je kasno.

Španjolski mediji slave svog jedinog predstavnika u završnici Europske lige. Zanimljivo, Villarreal je i jedina momčad bez poraza u ovome natjecanju, a Španjolci ga uspoređuju s Manchester Cityjem. To im je i naslov teksta.

- Villarreal je Manchester City Europske lige. Zapravo, uz Guardiolin klub, jedini su u Europi bez poraza ove sezone. Samo jedan remi do polufinala, maestralno - piše Marca.

Pohvalili su Livakovića koji je i večeras imao nekoliko maestralnih obrana, ali tvrde kako se Dinamo u potpunosti povukao u bunker na početku. No, potencijalno zaleđe kod prvog gola nisu ni spomenuli.

- Dinamo se sakrio u "pećinu" prvih 20 minuta, ali potom se probudio. No Villarreal je krenuo, stativa i onda nekoliko minuta prije kraja sjajna akcija za 1:0. Hrvati su još "vidali rane" dok im je Moreno zabio drugi. U nastavku je Dinamo bio hrabriji i prijetio, ali bilo je prekasno. Kod Villarrealovih igrača mogla se nakon primljenog gola vidjeti i nervoza, ali izbjegli su opasnost - piše Marca.

- Moreno preuzima palicu od Riquelmea. Emery je došao zbog ovoga i napravio je puno više. Vratio je neporaženi Villarreal među najbolje u Europi i prošao u peto polufinale - piše AS.

Ni oni nisu previše važnosti dali prvom golu koje je prvotno dosuđen kao zaleđe, ali smatraju da je Villarreal primio gol u završnici jer je već u mislima bio na utakmici s Arsenalom koji ga čeka u polufinalu.

- S ukupnim rezultatom od 3-0, momčad se opustila. Već su razmišljali kako napasti Arsenal. Zbog toga su primili sjajan gol od Oršića. 

Mundo Deportivo pak piše kako je Villarreal riješio prolazak dalje još u prvom dijelu.

- Villarreal je opet pobijedio i u polufinalu će igrati protiv Arsenala - kratko i jasno stoji u naslovu navedenog lista.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Gunersss_ 16.04.2021.

    NAGUZIT ce ih arsenal..u finalu united i arsenal. Arsenal osvaja jer mu treba a i united ih pobijedio nije ove sezone jer nisu ni bolji! Arsenalu ako je dan svakoga moze dobit. Mislim da ce mu i biti dan jer su se vec jednom opekli u finalu EL protiv chelsea,ne vjerujem da im se 2 puta moze isto desit!

  • Z.a.c 16.04.2021.

    Kakvi su to naslovi,City EL-a,hahahah. A majstori moraju na Arsenal,a poslije toga vjerojatno na United koji je u formi i koji ce u finalu ici sa najjacom ekipom.

  • Jole Toto 16.04.2021.

    I ovo je super

Komentiraj...
Vidi sve komentare