Obavijesti

Sport

Komentari 73

'Dinamo se probudio u drugom poluvremenu, Villarreal je Manchester City Europske lige'

'Dinamo se probudio u drugom poluvremenu, Villarreal je Manchester City Europske lige'

S ukupnim rezultatom od 3-0, momčad se opustila. Već su razmišljali kako napasti Arsenal. Zbog toga su primili sjajan gol od Oršića, piše španjolski AS

VIDEO

Slave i hvale Španjolci Unaija Emeryja, čarobnjaka za Europsku ligu. Triput je došao do titule sa Sevillom, a sada je na dobrom putu da to napravi i s Villarrealom

Pokretanje videa...

Boysi navijaju usred Vila-reala 01:14

'Žuta podmornica' je u potpunosti zasluženo pobijedila Dinamo (2-1) u uzvratu i prošla u polufinale Europske lige gdje će igrati protiv Arsenala. U prvom susretu 'modri' su bili konkretniji, ovaj put su se defenzivno postavili, a to je Villarreal iskoristio i susret riješio već u prvom dijelu golovima Paca Alcacera i Morena. U 75. minuti Mislav Oršić je smanjio, ali bilo je kasno.

Europa League - Quarter Final First Leg - GNK Dinamo Zagreb v Villarreal

Španjolski mediji slave svog jedinog predstavnika u završnici Europske lige. Zanimljivo, Villarreal je i jedina momčad bez poraza u ovome natjecanju, a Španjolci ga uspoređuju s Manchester Cityjem. To im je i naslov teksta.

- Villarreal je Manchester City Europske lige. Zapravo, uz Guardiolin klub, jedini su u Europi bez poraza ove sezone. Samo jedan remi do polufinala, maestralno - piše Marca.

Europa League - Quarter Final Second Leg - Villarreal v GNK Dinamo Zagreb

Pohvalili su Livakovića koji je i večeras imao nekoliko maestralnih obrana, ali tvrde kako se Dinamo u potpunosti povukao u bunker na početku. No, potencijalno zaleđe kod prvog gola nisu ni spomenuli.

- Dinamo se sakrio u "pećinu" prvih 20 minuta, ali potom se probudio. No Villarreal je krenuo, stativa i onda nekoliko minuta prije kraja sjajna akcija za 1:0. Hrvati su još "vidali rane" dok im je Moreno zabio drugi. U nastavku je Dinamo bio hrabriji i prijetio, ali bilo je prekasno. Kod Villarrealovih igrača mogla se nakon primljenog gola vidjeti i nervoza, ali izbjegli su opasnost - piše Marca.

- Moreno preuzima palicu od Riquelmea. Emery je došao zbog ovoga i napravio je puno više. Vratio je neporaženi Villarreal među najbolje u Europi i prošao u peto polufinale - piše AS.

Villarreal: CF Villarreal i GNK Dinamo u četvrtini finala Europske nogometne lige

Ni oni nisu previše važnosti dali prvom golu koje je prvotno dosuđen kao zaleđe, ali smatraju da je Villarreal primio gol u završnici jer je već u mislima bio na utakmici s Arsenalom koji ga čeka u polufinalu.

- S ukupnim rezultatom od 3-0, momčad se opustila. Već su razmišljali kako napasti Arsenal. Zbog toga su primili sjajan gol od Oršića. 

Europa League - Quarter Final Second Leg - Villarreal v GNK Dinamo Zagreb

Mundo Deportivo pak piše kako je Villarreal riješio prolazak dalje još u prvom dijelu.

- Villarreal je opet pobijedio i u polufinalu će igrati protiv Arsenala - kratko i jasno stoji u naslovu navedenog lista.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio