To je to što me zanima!

Dinamo u pet dana ima tri leta u Split i iz Splita. Nakon Kupa spremaju tradicionalnu feštu?!

Dinamova će se ekspedicija u subotu odmah poslije utakmice avionom zaputiti za Zagreb, pa u slučaju prvenstvene pobjede u Splitu neće biti slavlja s navijačima na Macoli. Kup je nešto drugačija priča...
Vidi originalni članak

Dinamo će se u samo pet dana dvaput zaputiti na Poljud. Zagrepčane u subotu (30. ožujka) očekuje prvenstveni ogled u Splitu, a pet dana kasnije "modri" će na Poljudu tražiti plasman u finale Kupa. Pred nogometašima Sergeja Jakirovića su dva velika izazova, dvije utakmice koje će bitno usmjeriti cijelu sezonu. I utakmice poslije kojih će biti puno jasnija njegova sudbina. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamova ekspedicija u petak će avionom iz Zagreba krenuti za Split, dan kasnije odraditi peti ovosezonski derbi s Hajdukom. Zagrepčani su na otvaranju sezone slavili u Superkupu (1-0), na HNL terenima su dvaput poraženi (2-1 u Maksimiru, 1-0 na Poljudu) uz jedan remi (0-0 krajem jeseni u Zagrebu). A poslije utakmice dinamovci se avionom vraćaju u Zagreb kako bi u miru sa svojim obiteljima proslavili Uskrs.

RECEPT ZA POBJEDU Doznajemo: Hajdukovci su uoči derbija s Dinamom otputovali na team building u inozemstvo

Čelnici Dinama su novi let na relaciji Zagreb - Split za svoje nogometaše "bukirali" za utorak 2. travnja, dan prije novog obračuna s Hajdukom u polufinalu kupa. No "modri" se poslije tog dvoboja neće i avionom vratiti kući, nego će put Zagreba ići autobusom. A tko zna, ako rezultati u ove dvije utakmice prođu po planu, onda bi s navijačima još jednom mogli zafeštati na Macoli.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Jopazg 27.03.2024.

    Treba napunit avion sa cugom🍻

  • karabas26 27.03.2024.

    Koja trenerova sudbina? Dinamo nema lovu za otpremninu i ovaj će još dugo biti trener nažalost

  • mars7 27.03.2024.

    nemaju sanse

Komentiraj...
Vidi sve komentare