To je to što me zanima!

Soudanijev šou: Zabio je dva Cibaliji, jedan iz supervoleja

Dinamo je pobijedio Cibaliju u Vinkovcima 2-0 uz dva gola Soudanija. Prekrasno je pogodio Alžirac za 1-0 volejem u padu. Kod drugog gola poigrao se s dvojicom braniča. Dinamo je još malo bliže tituli
Vidi originalni članak

Kad je gusto, daj loptu Soudaniju. To svi već znaju, što je najbolje, znaju i protivnici, ali Alžirca je nemoguće zaustaviti. Dinamo nije briljirao u Vinkovcima protiv Cibalije, ali je pobijedio 2-0, oba je gola zabio Soudani u drugom poluvremenu.

Dinamo je s nova tri boda došao korak bliže naslovu, ali je ostao bez dvojice igrača, ozlijedili su se Gavranović i Hodžić, a Dinamo čekaju teške utakmice, protiv Osijeka na Maksimiru 18. travnja, pa gostovanje na Poljudu i na kraju utakmica protiv Rijeke kod kuće. Tu bi 'plavi' već mogli prelomiti prvenstvo. 

Još ih čeka i finale Kupa protiv Hajduka, baš na ovom terenu na kojem su dobili Cibaliju.

Po dvije velike šanse imali su Cibalia i Dinamo u prvom poluvremenu. Galić je u četvrtoj minuti krenuo sam na Livakovića, ali Dinamo je spasila stativa. Soudani je uzvratio na drugoj strani, ali Šubarić je obranio njegov udarac.

I to je bilo to, ne pretjerano uzbudljivih 45 minuta. Ćorić je igrao od prve za Dinamo nakon dugo vremena, zamijenio je ozlijeđenog Olma na lijevom krilu.

HNK Cibalia Vinkovci - GNK Dinamo Zagreb Rezultati uživo

U nastavku nešto opasniji Dinamo, ali Cibalia se držala sve do 72. minute. Lecjaks je ubacio iz auta, Perić prenio glavom, a Soudani je u padu iz voleja fantastično pogodio za 1-0. Nije prvi put da ovako zabija Soudani i odlučuje utakmice. Kad treba pogoditi, Soudani pogađa, ali kad to radi, onda to radi sa stilom. Sjetimo se Rijeke, Hajduka, 'škarica' i voleja...

<<< Pogledajte Soudanijevu golčinu >>>

Cibalia je krenula na sve ili ništa, dobila je - ništa. Soudani iz protunapada protiv dvojice braniča, lako ih se riješio i pogodio za 2-0 za svoj 15. gol ove sezone. Nova tri boda na Dinamovom kontu, ali i novi problemi za Jurčevića. Dani Olmo je već ozlijeđen, još se ne zna koliko će van terena biti Gavranović i Hodžić koji su se danas ozlijedili.

Za Cibaliju problemi, jer je sad sama na dnu s Istrom, Rudeš se odvojio i bježi dva boda...

Jurčević: Ova igra me ne veseli

Za nas je najvažnije bilo pobijediti, te smo nastavili seriju dobrih rezultata, dali smo dva gola i nismo primili, što me čini zadovoljnim. No, bila je to izuzetno teška utakmica protiv jako kompaktne i borbene Cibalije koja nam nije puino dozvolila. A i teren je bio težak za kombinatorniju igru, rekao je Nikola Jurčević.

- Imali smo problema jer neki igrači su nedostajali zbog ozljeda pa smo morali igrati drugačijim sastavom i sustavom. A imali smo problema i za vrijeme utakmice s ozljedom Gavranovića pa Hodžića. Zato i kad pogledam sve okolnosti, moram biti zadovoljan. Prednost na tablici nam daje sigurnost i samopouzadnje uoči Osijeka i velikog derbija - dodao je Dinamov trener nakon utakmice.

- Bila mi je to najteža utakmica otkako sam ovdje jer puno se elemenata posložilo: oni se bore se za ostanak i svaki pedalj terena, mi smo imali probleme sa sastavom i nismo se snašli na ovakvom terenu gdje smo napravili jako puno nelogičnih grešaka i dopustili kontranapade. Nije bila lijepa utakmica, ali bodovi su tu. I nisam pretjerano zadovoljan igrom - dodao je Jurčević.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • MINISTAR_3 15.04.2018.

    Kvaliteta od igrača što je je

  • Sve_je_to_zajebano_1 14.04.2018.

    Prognoziran

  • helidon 14.04.2018.

    Da Hoće ispasti ova Cibalija Sve Hercegovac do Hercegovca ili tatini sinovi. Moj Kuterovac znam da si slučajno tu postavljen ali riješi se tih i dovedi igrače iz naših sela koji će ostaviti srce na terenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare