Obavijesti

Sport

Komentari 104

Soudanijev šou: Zabio je dva Cibaliji, jedan iz supervoleja

Soudanijev šou: Zabio je dva Cibaliji, jedan iz supervoleja
11

Dinamo je pobijedio Cibaliju u Vinkovcima 2-0 uz dva gola Soudanija. Prekrasno je pogodio Alžirac za 1-0 volejem u padu. Kod drugog gola poigrao se s dvojicom braniča. Dinamo je još malo bliže tituli

VIDEO

Kad je gusto, daj loptu Soudaniju. To svi već znaju, što je najbolje, znaju i protivnici, ali Alžirca je nemoguće zaustaviti. Dinamo nije briljirao u Vinkovcima protiv Cibalije, ali je pobijedio 2-0, oba je gola zabio Soudani u drugom poluvremenu.

Dinamo je s nova tri boda došao korak bliže naslovu, ali je ostao bez dvojice igrača, ozlijedili su se Gavranović i Hodžić, a Dinamo čekaju teške utakmice, protiv Osijeka na Maksimiru 18. travnja, pa gostovanje na Poljudu i na kraju utakmica protiv Rijeke kod kuće. Tu bi 'plavi' već mogli prelomiti prvenstvo. 

Još ih čeka i finale Kupa protiv Hajduka, baš na ovom terenu na kojem su dobili Cibaliju.

Po dvije velike šanse imali su Cibalia i Dinamo u prvom poluvremenu. Galić je u četvrtoj minuti krenuo sam na Livakovića, ali Dinamo je spasila stativa. Soudani je uzvratio na drugoj strani, ali Šubarić je obranio njegov udarac.

I to je bilo to, ne pretjerano uzbudljivih 45 minuta. Ćorić je igrao od prve za Dinamo nakon dugo vremena, zamijenio je ozlijeđenog Olma na lijevom krilu.

U nastavku nešto opasniji Dinamo, ali Cibalia se držala sve do 72. minute. Lecjaks je ubacio iz auta, Perić prenio glavom, a Soudani je u padu iz voleja fantastično pogodio za 1-0. Nije prvi put da ovako zabija Soudani i odlučuje utakmice. Kad treba pogoditi, Soudani pogađa, ali kad to radi, onda to radi sa stilom. Sjetimo se Rijeke, Hajduka, 'škarica' i voleja...

<<< Pogledajte Soudanijevu golčinu >>>

Cibalia je krenula na sve ili ništa, dobila je - ništa. Soudani iz protunapada protiv dvojice braniča, lako ih se riješio i pogodio za 2-0 za svoj 15. gol ove sezone. Nova tri boda na Dinamovom kontu, ali i novi problemi za Jurčevića. Dani Olmo je već ozlijeđen, još se ne zna koliko će van terena biti Gavranović i Hodžić koji su se danas ozlijedili.

Za Cibaliju problemi, jer je sad sama na dnu s Istrom, Rudeš se odvojio i bježi dva boda...

Jurčević: Ova igra me ne veseli

Za nas je najvažnije bilo pobijediti, te smo nastavili seriju dobrih rezultata, dali smo dva gola i nismo primili, što me čini zadovoljnim. No, bila je to izuzetno teška utakmica protiv jako kompaktne i borbene Cibalije koja nam nije puino dozvolila. A i teren je bio težak za kombinatorniju igru, rekao je Nikola Jurčević.

- Imali smo problema jer neki igrači su nedostajali zbog ozljeda pa smo morali igrati drugačijim sastavom i sustavom. A imali smo problema i za vrijeme utakmice s ozljedom Gavranovića pa Hodžića. Zato i kad pogledam sve okolnosti, moram biti zadovoljan. Prednost na tablici nam daje sigurnost i samopouzadnje uoči Osijeka i velikog derbija - dodao je Dinamov trener nakon utakmice.

- Bila mi je to najteža utakmica otkako sam ovdje jer puno se elemenata posložilo: oni se bore se za ostanak i svaki pedalj terena, mi smo imali probleme sa sastavom i nismo se snašli na ovakvom terenu gdje smo napravili jako puno nelogičnih grešaka i dopustili kontranapade. Nije bila lijepa utakmica, ali bodovi su tu. I nisam pretjerano zadovoljan igrom - dodao je Jurčević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe