To je to što me zanima!

Dinamo za LP doveo Čileanca koji je ošamario samog sebe!

Čileanski reprezentativac Bryan Carrasco (21) novo je pojačanje Dinama za Ligu prvaka. Ova omaleni krilni igrač 'proslavio' se kao najveći simulator u 2011. godini
Vidi originalni članak

Dinamo se tek plasirao u Ligu prvaka, ali čelnici kluba nisu gubili vrijeme kako bi se pojačali za novu europsku avanturu. U Maksimir stiže 21-godišnji čileanski reprezentativac Bryan Carrasco, koji je za Čile odigrao tri nastupa ove godine i zabio gol. Carrasco dolazi na jednogodišnju posudbu iz čilenanskog prvoligaša Audax Italiana, a Dinamo po završetku posudbe ima pravo na otkup ugovora.

Ovaj 170 centimetara visoki igrač igra na desnoj strani, na beku ili na krilu, a početkom ove godine išao je na posudbu u Udinese koja na kraju ipak nije realizirana jer su Talijani mislili da Carrasco ima i španjolsko državljanstvo pa bi se vodio kao igrač Europske Unije.

No ono zbog čega se Čileanac pamti ne služi mu na čast. Naime, Associated Press početkom godine proglasio ga je za najvećeg simulanta 2011. nakon jednog bizarnog indicenta. Carrasco je nastupajući za U-23 čileansku reprezentaciju protiv Ekvadora kad je primio suparničkog igrača za ruku i njome sebe ošamario ne bi li iznudio faul!

Idi na 24sata

Komentari 68

  • daljinac 29.08.2012.

    koja budala !!

  • kozaribok 29.08.2012.

    treba zaštititi svoj "patent" pri Uefi

  • LebronPetrovic 29.08.2012.

    Pedro Morales je meni u zadnje 4 godine bio najbolji igrač Dinama! Vrhunska klasa !

Komentiraj...
Vidi sve komentare