To je to što me zanima!

Dinamo želi Hebera? Iz Rijeke tvrde: Mi nismo dobili ponudu

Najbolji ovosezonski strijelac Rijeke, Heber Araujo Dos Santos nalazi se pod prismotrom brojnih klubova. Dugo su ga tražili talijanski klubovi, a sada se u priču upleo zagrebački Dinamo
Vidi originalni članak

Sjajni brazilski krilni napadač Heber Araujo Dos Santos (27) nalazi se na meti zagrebačkog Dinama. Tako piše tportal koji navodi cijenu od sedam milijuna eura čime bi Brazilac postao najveći ulazni transfer u povijesti HNL-a. I prošli prijelazni rok pisalo se da je Heber zanimljiv 'modrima', sad se opet zakotrljala ta priča i to malo u nezgodno vrijeme.

Tek se stišala bura oko prelaska Marija Gavranovića i Marina Leovca u redove Dinama, a navijači Rijeke bi mogli doživjeti novi šok. Dinamo pod Nenadom Bjelicom uspješno kroči na sva tri fronta. A u hrvatskom prvaku žele dodatnu širinu.

Nisu u Dinamu u potpunosti zadovoljni golgeterskim učinkom Mislava Oršića i žele mu dovesti konkurenciju. Heber pak, na kontu ima pet pogodaka uz dvije asistencije u 10 nastupa, ali muku muči s ozljedama i to mu je glavni kamen spoticanja.

Iz Rijeke su za Novi list preko glasnogovornika Alena Fućaka odlučno demantirali navode medija kazavši kako u klub za Hebera nije stigla niti jedna službena ponuda.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Dinamovac1957 17.10.2018.

    Mislim da Dinamo ima dovoljno kvalitetan kadar da nam Heber nije potreban , istina je da je dobar igrač ali je sklon ozljedama i na toj poziciji imamo previše igrača .

  • škripar91 17.10.2018.

    dinamo je hrvatski bayern

  • ivan6161 17.10.2018.

    Bolje da uzmete Zwolinskog iz Gorice, ne bi vas kostao vise od 1mil€, a bolji je od hebera

Komentiraj...
Vidi sve komentare