To je to što me zanima!

Dinamovac o najtežoj životnoj borbi: Imao sam tumor testisa

U Sportingu nisam znao što očekivati jer mi je to bilo prvo inozemno iskustvo. Otišao sam na posudbu u PAOK, jako dobrih godinu i pol dana, igrao sam puno i onda se dogodila ta moja bolest, prisjetio se Mišić najtežih dana u životu.
Vidi originalni članak

U proljetnom dijelu sezone Josip Mišić (26) trebao bi biti veliki Dinamov adut u veznom redu. U listopadu je na Maksimir stigao na posudbu iz lisabonskog Sportinga s pravom otkupa, no uspio je odigrati tek desetak minuta protiv Varaždina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uvijek je lijepo vratiti se u Hrvatsku, pogotovo u najbolji hrvatski klub. Tri sam godine lutao po inozemstvu i sada sam sretan što sam došao u Dinamo - rekao je za službenu stranicu osječki veznjak koji je nakon odlaska iz Rijeke prošao i posudbu u PAOK-u.

- U Sportingu nisam znao što očekivati jer mi je to bilo prvo inozemno iskustvo i nisam se najbolje snašao premda nisam ni dobio pravu priliku. Otišao sam na posudbu u PAOK, jako dobrih godinu i pol dana, igrao sam puno i onda se dogodila ta moja bolest - prisjetio se Mišić najtežih dana u životu.

- Operirao sam tumor testisa, ali to je sada iza mene.

U PAOK-u su ga navijači izabrali u najbolju momčad desetljeća, ali Grci i Portugalci nisu se dogovorili oko otkupa ugovora.

- Kad igraš dobro, svi te vole, kad daješ sve od sebe, poznaju te na ulici. Sada sam u Dinamo i bio sam uzbuđen kad sam zaigrao protiv Varaždina, pogotovo što od trećeg mjeseca nisam igrao. Sada sam u punom treningu, odgovaraju mi u veznom redu i "šestica" i "osmica".

HNL danas i kad ste ga posljednji put igrali?

- Liga je napredovala, Osijek se digao, no mislim da Dinamo nema konkurenciju. Napravili su dečki dobar posao u prvom dijelu sezone i nadam se da ćemo u nastavku još jače, naravno, posebno u Europi.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jupi jak 08.01.2021.

    Mladicu glavu gore ,bio si najbolji igrač u paoku koji je osvojio grčko prvenstvo tad ,možeš to ponovit sa dinamom siguran sam

  • 08.01.2021.

    ne ponovilo se. sretno!

  • Trogir86 08.01.2021.

    Svaka cast Josipe, zelim ti puno srece, zdravlja i trofeja. I ja ne vjerujem da postoje ljudi koji se ovome rugaju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare