Obavijesti

Sport

Komentari 10

Dinamovac o najtežoj životnoj borbi: Imao sam tumor testisa

Dinamovac o najtežoj životnoj borbi: Imao sam tumor testisa

U Sportingu nisam znao što očekivati jer mi je to bilo prvo inozemno iskustvo. Otišao sam na posudbu u PAOK, jako dobrih godinu i pol dana, igrao sam puno i onda se dogodila ta moja bolest, prisjetio se Mišić najtežih dana u životu.

VIDEO

U proljetnom dijelu sezone Josip Mišić (26) trebao bi biti veliki Dinamov adut u veznom redu. U listopadu je na Maksimir stigao na posudbu iz lisabonskog Sportinga s pravom otkupa, no uspio je odigrati tek desetak minuta protiv Varaždina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dinamo zaključio sjajnu europsku jesen 03:48

- Uvijek je lijepo vratiti se u Hrvatsku, pogotovo u najbolji hrvatski klub. Tri sam godine lutao po inozemstvu i sada sam sretan što sam došao u Dinamo - rekao je za službenu stranicu osječki veznjak koji je nakon odlaska iz Rijeke prošao i posudbu u PAOK-u.

Zagreb: U 16. kolu 1. HNL susreli se Dinamo i Varaždin

- U Sportingu nisam znao što očekivati jer mi je to bilo prvo inozemno iskustvo i nisam se najbolje snašao premda nisam ni dobio pravu priliku. Otišao sam na posudbu u PAOK, jako dobrih godinu i pol dana, igrao sam puno i onda se dogodila ta moja bolest - prisjetio se Mišić najtežih dana u životu.

- Operirao sam tumor testisa, ali to je sada iza mene.

U PAOK-u su ga navijači izabrali u najbolju momčad desetljeća, ali Grci i Portugalci nisu se dogovorili oko otkupa ugovora.

- Kad igraš dobro, svi te vole, kad daješ sve od sebe, poznaju te na ulici. Sada sam u Dinamo i bio sam uzbuđen kad sam zaigrao protiv Varaždina, pogotovo što od trećeg mjeseca nisam igrao. Sada sam u punom treningu, odgovaraju mi u veznom redu i "šestica" i "osmica".

HNL danas i kad ste ga posljednji put igrali?

- Liga je napredovala, Osijek se digao, no mislim da Dinamo nema konkurenciju. Napravili su dečki dobar posao u prvom dijelu sezone i nadam se da ćemo u nastavku još jače, naravno, posebno u Europi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica