To je to što me zanima!

Dinamovac oduševio Uefu! Gol petom proglasili potezom kola

Na Gojakov gol protiv Spartaka iz Trnave nisu ostali imuni ni u Uefi te su ga proglasili najljepšim potezom 4. kola Europske lige. Dinamovac je krasno zabio petom na asistenciju Gavranovića
Vidi originalni članak

Kakav majstor! Potez Dinamova veznjaka Amera Gojaka Uefa je proglasila za najljepši ovog kola. Radi se, dakako, o prvom golu Dinama protiv Spartaka kada je Gojaka lijepo poslužio Mario Gavranović, a Amer je i maniri pravih majstora loptu petom pospremio u mrežu.

>>Video gola pogledajte OVDJE.

Amer Gojak je pogodak proslavio 'ludom' proslavom 'biciklom' kao i u Osijeku.

Podsjetimo, Dinamo je pobjedom 3-1 nad Spartakom osigurao europsko proljeće, a zabijali su Gojak, Kadlec (ag.) i Oršić, dok je za Spartak pogodio Chanturishvili.

Ovakve igre neće proći neopaženo ni izborniku BIH Robertu Prosinečkom koji je najavio da će mu u sljedećim utakmicama A selekcije dati priliku.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • LUKAM10 LEGENDA 09.11.2018.

    Bravo momci, kad mi rjesimo nase orjunase pridruzicemo vam se u pohod na evropu hzv

  • 09.11.2018.

    Prije mjesec dana je bilo po stotine komentara zašto on igra..kako je najveći promašaj.. Nije li ovo dokaz da hrvatskih 4 milijuna trenera i izbornika..trebaju ostaviti struci da radi svoj posao..a da manje trljaju pljuju i pametuju po forumima.

  • 78fernandes 09.11.2018.

    Dinamo vise ne dominira samo HNL-om, sad se i u Europi demonstrira sila i moc 💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare