To je to što me zanima!

Otputovali u Tursku: Na bod ne znamo igrati, po svih 6 pobjeda

Trener Dinama Nenad Bjelica ovo je putovanje najavio kao nagradno za sav trud koji je pružila njegova momčad tako je u Istanbul odlučio voditi i ozlijeđene Lovru Majera i Antonija Marina
Vidi originalni članak

Čeka nas teška utakmica, tamo je sjajna atmosfera uvijek, a Fener je jaka momčad. Vjerujemo u sebe, ali idemo dobiti i biti prvi. Mislim da možemo dobiti svih šest utakmica u skupini, rekao je Dani Olmo uoči puta u Tursku.

Igrači Dinama rano u srijedu ujutro su otputovali na utakmicu Europske lige prvotiv Fenerbahčea (18:55, Arena Sport 3).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako im je dovoljan i bod za potvrdu prvog mjesta, Dinamo se iz Turske želi vratiti s punim plijenom.

- Želimo potvrditi prvo mjesto s još jednom pobjedom, imamo kvalitetu za to. Svi igrači su na raspolaganju osim Lovre Majera i Antonija Marina koji isto s nama idu na put. Svi igrači koji su iznijeli sezonu do sada su spremni i zbog toga smo optimistični - rekao je Nenad Bjelica pa nastavio:

- Imaju novog trenera, ali i dalje imaju problema u prvenstvu. Njima ova utakmica puno znači, ali mi imamo svoje adute, ali idemo po pobjedu. Nadam se da se vraćamo u Zagreb s tri nova boda. Ne znam igrati na jedan bod.

Trener Dinama je morao rano ustati pa je rano išao i na spavanje. Zbog toga nije gledao sažetke sinoćnjih utakmica Lige prvaka.

- Išao sam spavati nakon prvog poluvremena da bih mogao dati ovaj intervju vama pa nisam vidio ništa osim 45 minuta Rome i Real Madrida - dodao je Bjelica.

Za jedne borba za posljednji potreban bod za potvrdu prvog mjesta u skupini Europske lige, a za druge nagradno putovanje u Tursku. Trener Dinama Nenad Bjelica ovo je putovanje najavio kao nagradno za sav trud koji je pružila njegova momčad tako je u Istanbul odlučio voditi i ozlijeđene Majera i Antonija Marina.

DINAMO Bjelica: Sve igrače vodim na nagradno putovanje u Istanbul

Stopostotnim učinkom u grupnoj fazi Europske lige Dinamo je osigurao europsko proljeće nakon 48 godina. Ima priliku biti i prvi u grupi D. Njihov sljedeći protivnik nalazi se na drugom mjestu sa sedam bodova i još ima teoretske šanse završiti na prvom mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • hastalavista_1 28.11.2018.

    Sretno Dinamo!💪 #Hajdukovac!

  • bbbvodice 28.11.2018.

    Ajmoooooooooo....3 : 0 za Dinamo....

  • POTPEC 28.11.2018.

    Sritno i vratite se s pobjedom i tri boda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare