To je to što me zanima!

Dinamovci su bacili trenere u bazen, Dilaver se izvukao suh

Iako su se još ujutro emotivno oprostili od suigrača, odmah su dinamovci nastavili s pripremama na kojima im, da se naslutiti, nije dosadno. Nakon jakog treninga kraj bazena, treneri su morali u vodu...
Vidi originalni članak

Momčad Nenada Bjelice na mukotrpnim je pripremama u Rovinju. Od četvrtka, s jednim igračem manje. Španjolski talent Dani Olmo oprostio se u suzama od suigrača i krenuo za Zagreb gdje će spakirati stvari i krenuti put Leipziga. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako su tu vijest čuli na doručku, već u 11 sati ostatak ekipe morao je profesionalno nastaviti sa svojim obavezama uoči nove polusezone. Nenada Bjelicu muči još pokoja ozljeda igrača, ali većina momčadi je spremna. 

Popodnevni trening vodili su Nino Bule i Martin Mayer i to uz bazen. Izgledali su dinamovci sinkronizirano, elegantno u bočnom 'planku', snažno u međusobnom 'sparingu'. No, čini se kako je mukotrpan višednevni rad već otežao noge hrvatskih prvaka koji su se odlučili barem malo 'iskaliti' na svojim trenerima. 

KLUB AUSTRIJSKOG HRVATA Dani je stariji od RB Leipziga, za mjesto se bori i s Wernerom

Tako je u bazen nevoljko morao  Martin Mayer. Da mu ne bude dosadno samome, igrači su u bazen bacili i Nina Bulu i Renea Pomsa.

Pokušali su treneri uzvratiti igračima pa su krenuli u vodu ubaciti i Emira Dilavera, no bosanskohercegovački nogometaš uspio je ostati suh.

Svojevoljno je, čini se, u njega uskočio i Lovro Majer, koji je usput budi rečeno, na ovim pripremama platio i jedan svoj gol 100 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • __Che__ 24.01.2020.

    Ovaj majer pod hitno nek promjeni frizera

  • rvp444 24.01.2020.

    Kak je majer s prvom ekipom?? Sta nije promijenio/la spol i pojacao žnk dinamo... svasta

  • Gnječ_usne 23.01.2020.

    Dilaver nije dobio u pak

Komentiraj...
Vidi sve komentare