Sport

Komentari 3

Dinamovci su bacili trenere u bazen, Dilaver se izvukao suh

Dinamovci su bacili trenere u bazen, Dilaver se izvukao suh

Iako su se još ujutro emotivno oprostili od suigrača, odmah su dinamovci nastavili s pripremama na kojima im, da se naslutiti, nije dosadno. Nakon jakog treninga kraj bazena, treneri su morali u vodu...

Momčad Nenada Bjelice na mukotrpnim je pripremama u Rovinju. Od četvrtka, s jednim igračem manje. Španjolski talent Dani Olmo oprostio se u suzama od suigrača i krenuo za Zagreb gdje će spakirati stvari i krenuti put Leipziga. 

Iako su tu vijest čuli na doručku, već u 11 sati ostatak ekipe morao je profesionalno nastaviti sa svojim obavezama uoči nove polusezone. Nenada Bjelicu muči još pokoja ozljeda igrača, ali većina momčadi je spremna. 

Popodnevni trening vodili su Nino Bule i Martin Mayer i to uz bazen. Izgledali su dinamovci sinkronizirano, elegantno u bočnom 'planku', snažno u međusobnom 'sparingu'. No, čini se kako je mukotrpan višednevni rad već otežao noge hrvatskih prvaka koji su se odlučili barem malo 'iskaliti' na svojim trenerima. 

Tako je u bazen nevoljko morao  Martin Mayer. Da mu ne bude dosadno samome, igrači su u bazen bacili i Nina Bulu i Renea Pomsa.

Pokušali su treneri uzvratiti igračima pa su krenuli u vodu ubaciti i Emira Dilavera, no bosanskohercegovački nogometaš uspio je ostati suh.

Svojevoljno je, čini se, u njega uskočio i Lovro Majer, koji je usput budi rečeno, na ovim pripremama platio i jedan svoj gol 100 kuna.

Najčitaniji članci