To je to što me zanima!

Dinamovci su gol protiv Rijeke proslavili plesom iz videoigre...

To je ples iz igrice Fortnite. Svi u svlačionici igramo tu igricu u posljednje vrijeme. Nismo se prije dogovarali da ćemo tako slaviti gol već se to dogodilo spontano kad je Ćorić zabio, kaže Ivan Fiolić
Vidi originalni članak

Ante Ćorić zabija treći gol protiv Rijeke, do njega dolaze suigrači Ivan Fiolić i Amir Rrahmani i kreće ples. Svi se na stadionu pitaju što je Dinamovom trojcu, odakle im ideja za takvu proslavu. Pitali su se to vjerojatno i oni koji su utakmicu gledali na TV-u jer je proslava gola bila doista neobična. Saznali smo što su dinamovci radili i odakle im ideja za proslavu.

- To je ples iz igrice Fortnite. Svi u svlačionici igramo tu igricu u posljednje vrijeme. To nam je najbolji način opuštanja. Nismo se prije dogovarali da ćemo tako slaviti gol već se to dogodilo spontano kad je Ćorić zabio - kaže Ivan Fiolić.

Najbolji je u Fortniteu, igračkoj pucačini, Ante Ćorić, iza njega je Ivan Fiolić. Ćora je majstor Fortnitea što se ne može reći za Rrahmanija koji je, neslužbeno doznajemo, najlošiji pa ga zbog toga suigrači zezaju. Zajedno s igračima Dinama ovu igru igra i 14-godišnji Josip Rimac iz Samobora.

Među igračima Dinama su igrice inače jako popularne. U slobodno vrijeme često su na PlayStationu. To im je najbolje za opuštanje, a očito je i da imaju natjecanja u nekim igrama. Nekad je glavna bila Fifa, sad su glavne neke druge stvari.

Tko zna, možda nakon idućega gola, dinamovci iznenade s nekom novom proslavom iz neke od igrica koje igraju.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 05.04.2018.

    Svaki put dok netko igru nazove igricom jedan developer umre... Fortnite, FIFA, PES, PUBG su igre, Candy crush saga je igrica!

  • egzekutor još jači 05.04.2018.

    Meni su bolje proslave pogodaka ajdukovaca u skupinama el i lp.....ona proslava 1972. je bila nešto bolja od one 1981.....kasnije ih se ne sjećam...

  • burek. 05.04.2018.

    pa ja ću se ubit

Komentiraj...
Vidi sve komentare