To je to što me zanima!

Dinamovci za Šimuna: Njemu taj dres znači sve na svijetu...

Drago mi je što i najmanji prate nogomet i Dinamo, veseli me što je moj dres zasad na aukciji postigao jednu od najvećih cijena - kazao je Olmo ispred kojeg je dres Brune Petkovića s 12.060 kuna
Vidi originalni članak

Iako je trenutno u Americi, maleni Šimun nije propustio utakmicu Atalante i Dinama (2-0). Zagrepčani, nažalost, nisu razveselili rezultatom svog velikog navijača, no čine sve da to naprave kako bi maleni dječak dobio protezu s kojom će moći hodati.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Stvarno je lijepo kad možemo pomoći. Nama to ništa ne znači praktički, a njima je to na svijetu - rekao nam je Mislav Oršić.

Oršićev dres trenutno je na portalu aukcije.hr dosegao cijenu treću najveću cijenu od 3550 kuna, dok dres Danija Olma zasad drži drugo mjesto s okruglih 10.000 kuna.

UKLJUČITE SE U AUKCIJU Mali navijač: Šimun iz daleke Amerike pratio Dinamov meč

- Drago mi je što i najmanji prate nogomet i Dinamo, veseli me što je moj dres zasad na aukciji postigao jednu od najvećih cijena - kazao je Španjolac ispred kojeg je dres Brune Petkovića s 12.060 kuna.

Šimun, koji je jučer u modrom dresu puzao pred televizorom i navijao, svakodnevno odlaze na terapije na kojima neumorno vježba kako bi ojačao mišiće i bio spreman za novu nožicu, koja bi trebala biti gotova 4. prosinca.

'OSJEĆAMO SE NEOPISIVO' Akcija je u tijeku: Zbog malog Šimuna svi kupuju dresove

Na snimkama koje nam je poslala njegova majka vidi se kako hoda na jednoj nozi pomoću hodalice, a pridržava ga terapeutkinja. Ali Šimunu pomoć gotovo da i nije potrebna. Toliko je ojačao ruke da bez problema podiže hodalicu i za čas prijeđe cijeli hodnik.

Obitelj Stojanović još ne zna koliko će ortopedsko pomagalo stajati, ali novac će gotovo sigurno imati. Za to se bore Dinamo i 24sata koji su zajedno pokrenuli aukciju s Dinamovim dresovima, a više o tome možete pronaći na portalu aukcije.hr, kojemu zahvaljujemo što su potpomogli ovu akciju. Aukcija traje do petka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 28.11.2019.

    Ne samo daste ga bas bbaass pretjerali nego ste dozlogrdili do zla boga

  • 28.11.2019.

    E nazalost ja takve stvari stvarno ne razmim i nikad ih nem razmil,pa Vi dragi nogometasi zaradjujete silne puste miljune i sad se moraju raditi razno razne aukcije??? Nazalost ovo je prezalosno,da svaki dinamovac da 100 tisuca E nebi ni znal..a kamoli nasi vatreni iz liga petica

  • blokirani_lovac 28.11.2019.

    Mislim da sad vec preterujete ....!

Komentiraj...
Vidi sve komentare