Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
19 komentara

Mali navijač: Šimun iz daleke Amerike pratio Dinamov meč

Šimun je toliko ojačao ruke da bez problema podiže hodalicu. Veliki navijač "modrih" u Americi čeka ortopedsko pomagalo kako bi mogao hodati. Uključite se u aukciju Dinamovih dresova i pomozite mu

Foto: Privatni album
19 komentara

Terapeutkinja je rekla da je odradio jedan od najboljih treninga dosad. Pokazuje veliku volju i zainteresiranost, javila nam je Martina Stojanović, Šimunova mama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ona i sin su trenutačno u Americi i čekaju da se za Šimuna napravi proteza s kojom će moći hodati. U međuvremenu svakodnevno odlaze na terapije na kojima mališan iz Županje neumorno vježba kako bi ojačao mišiće i bio spreman za novu nožicu, koja bi trebala biti gotova 4. prosinca.

Šimun je nestrpljivo gledao Dinamovu utakmicu u Milanu, u modrom je dresu puzao pred televizorom i navijao...

'OSJEĆAMO SE NEOPISIVO' Akcija je u tijeku: Zbog malog Šimuna svi kupuju dresove

Na snimkama koje nam je poslala njegova majka vidi se kako hoda na jednoj nozi pomoću hodalice, a pridržava ga terapeutkinja. Ali Šimunu pomoć gotovo da i nije potrebna. Toliko je ojačao ruke da bez problema podiže hodalicu i za čas prijeđe cijeli hodnik.

Obitelj Stojanović još ne zna koliko će ortopedsko pomagalo stajati, ali novac će gotovo sigurno imati. Za to se bore Dinamo i 24sata koji su zajedno pokrenuli aukciju s Dinamovim dresovima, a više o tome možete pronaći na portalu aukcije.hr, kojemu zahvaljujemo što su potpomogli ovu akciju.

UKLJUČITE SE U AUKCIJU Šimunov korak: Za dres Petka i Olma nudi se preko 10.000 kn!

Unikatni dresovi Livakovića, Majera, Oršića, Petkovića i Olma zasad su postigli najbolje cijene. Licitirajte i pomozite Šimunu!

Tema: Šimunov korak

Message