To je to što me zanima!

Senzacija! Juniori Dinama su otkinuli bod Manchester Cityju

Juniori Dinama uspjeli su uzeti bod na teškom gostovanju kod Cityja (2-2) u drugom kolu Lige prvaka. Golove za Engleze zabijali su Doyle i Bernabe, dok je heroj Dinama ovaj put bio Šipoš s dva gola...
Vidi originalni članak

Nakon pobjede protiv Atalante (1-0), juniori Dinama napravili su još jedan fantastičan rezultat u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka mladih. 'Modra' mlađarija otkinula je bod snažnom Manchester Cityju na krilima fantastičnog Leona Šipoša koji ih je dva puta vraćao iz zaostatka i na kraju im donio bod zlata vrijedan.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

City je poveo već u 18. minuti golom Doylea. Englezi su imali apsolutnu dominaciju u prvom dijelu, a onda ih je dočekao šok u 27. minuti kada je Šipoš izjednačio. 

Činilo se da će to poremetiti Engleze, no nije. Nastavili su ispaljivati dalekometne bacače prema Josipoviću, a mrežu su zatresli krajem prvog dijela kada je Bernabe pogodio. 

City je pred kraj stao na kočnicu i prepustio Dinamu inicijativu misleći kako je utakmica gotova i pobjeda njihova, ali oni su zaboravili da je Šipoš prava osica u kaznenom prostoru. On je u 80. minuti zabio svoj drugi gol za 2-2 i donio Dinamu veliki bod. 

Koliko je ova utakmica značila Cityju, govori podatak da se nisu udostojili organizirati prijenos utakmice na svom YouTubeu kanalu, a o samoj utakmici nije bilo ni govora na njihovoj službenoj Facebook stranici i Twitter računu. Do prijenosa je bilo nemoguće doći jer ga zapravo nije ni bilo. 

City je ispaljivao svu artiljeriju prema Josipoviću, a kraju su skupili 15 udaraca prema golu, dok je Dinamo ima četiri, a od toga su dva bila zlatna...

Dinamo je tako ostao na drugom mjestu u skupini i nakon drugog kola u Ligi prvaka. Imaju četiri boda uz gol razliku 3-2, dok je City na prvom mjestu zbog gol razlike od 5-3. U drugom susretu ove skupine Atalanta i Šahtar odigrali su 2-2...

 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • 01.10.2019.

    Evo da ovako večeras završi i svi zadovoljni.

  • Brozo 01.10.2019.

    Boze dragi koji talenti

  • Ustani bane 2 01.10.2019.

    Tako će i seniori samo si oni neće dopustit primit 2 gola (govorim za Dinamove seniore)

Komentiraj...
Vidi sve komentare