To je to što me zanima!

Dinamovi kadeti rasturaju: Na turniru dobili Bayern, Stuttgart

U njemačkom Gaildorfu igralo se na petmetarske golove po sistemu 5 na 5, a Dinamovci su redom nizali skalpove Auxerrea, Bayerna, te Stuttgarta i Karlsuhea
Vidi originalni članak

Dinamova škola dobro radi, a što znaju pokazali su na pripremnom dvoranskom turniru u Njemačkoj, redom pobjeđujući svjetski poznate nogometne klubove. Turnir Jugend Europa Cup igrao se u Gaildorfu, a 'modri' mladići izdominirali su među 12 momčadi. 

Igralo se na petmetarske golove po sistemu 5 na 5, a Dinamovci su redom nizali skalpove Auxerrea, Bayerna. U polufinalu su dobili Stuttgart, a u finalu Karlsuhe s čak 5-1. 

Dinamove kadete vodi Jozo Bandić koji je i najzaslužniji za ovaj rezultat, a jedino je malo razočaran što za najboljeg igrača turnira nije proglašen Herdi Prenga, koji je po njegovim riječima bio najbolji, jer je žiri svojeg favorita proglasio već nakon nastupa u skupini.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 24goran 12.01.2011.

    Više mi je pun k... dinama i hajduka. Nemam ništa protiv tih klubova, ali izgleda da u HNL-u igraju samo ta dva kluba, a drugi se spominju samo kad je neki transfer. Sramota za hrvatski nogomet!!!

  • n04 12.01.2011.

    dccro, mislim da si u pravu! ja kao trener mlađih dobnih kategorija sam za svaku ovakvu vijest jer je zbilja to nesto cemu bi se mi svi trebali okrenuti.Zato nam i je ovakav nogomet jer su na temelji totalno krivo postavljeni davno,ali dolazi vrijeme kad bi se sve to moglo promjeniti i to bas pomocu ovakvih klinaca,i dinama i hajduka,ali i trenera koji odrađuju svoj posao s njima. Isto tako,sve vise treba pokloniti pozornost radu trenera u "manjim" klubovima jer ne igraju samo klinci u tim klubovima.drugim rijecima,nije niti modric poceo u dinamu igrati.

  • NikolaRauski 12.01.2011.

    svaka cast klincima veliki je to uspeh,al sta to vredi Dinamu kad ce Mamic opet rasprodati sve sto vredi pre nego sto dodju do prvog tima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare