To je to što me zanima!

Dinamu prijeti napadač kojeg je Šimunić pokosio na Marakani

Miralem Sulejmani s Young Boysima dolazi u Zagreb, a hrvatski ljubitelji nogometa Sulejmani se sjećaju uglavnom zbog Šimunićeva starta na njega u remiju na Marakani...
Vidi originalni članak

Velik dio posla Nenad Bjelica i njegov Dinamo već su obavili. Izborili su europsku jesen, ispunili jedan dio cilja i preostaje im samo da se bore za ono o čemu sanjaju otkako su počeli slagati momčad za novu sezonu - Ligu prvaka. A na tom putu stoji još samo švicarski prvak, Young Boysi iz Berna, vrlo dobra, iskusna momčad predvođena nekim hrvatskoj publici prilično poznatim imenima.

U prvom redu to je Miralem Sulejmani, srpski napadač kojeg se hrvatska publika jako dobro sjeća po toliko puta pregledanom uklizavanju Josipa Šimunića na Marakani kojim je, po mnogima, odveo Hrvatsku do drugog mjesta u kvalifikacijama za SP u Brazilu, a nakon toga i u Brazil.

VIDI OVO! 10 stvari koje niste znali o Danijelu Subašiću. 

 

Srpski mediji nazvali su Šimunićev start 'krvničkim', 'atentatom', prekršajem 'za zatvor', 'najgorim ikad viđenim na Marakani', no Joe je spriječio čistu kontru Srbije pri rezultatu 1-1, a našim susjedima trebala je pobjeda da bude ispred Hrvatske što im na kraju ipak nije pošlo za rukom.

- Morao sam napraviti onakav prekršaj, ali ovom se prilikom ispričavam Sulejmaniju ako sam ga ozlijedio - ispričao se hrvatski veteran nakon utakmice napadaču Srbije, no na spomen njegova imena u Srbiji se i dalje priča upravo o tom startu.

I u Hrvatskoj navijači Sulejmanijevo ime povezuju s tom utakmicom i prisjećaju se Šimunićeva prekršaja koji je Vatrenima i pomogao da odu na SP.

A upravo taj Miralem Sulejmani bit će glavna prijetnja Dinamu u proboju u Ligu prvaka. Vrlo dobar je igrač, krilo i bit će velika prijetnja Dinamu. Uostalom, Miralem je igrač koji je igrao u Heerenveenu, Ajaxu, a u Young Boyse stigao je iz Benfice i u svoja posljednja tri kluba u osam sezona osvojio šest naslova prvaka. 

Uglavnom 'operira' po lijevoj strani napada i borbe s njim vodit će ovoga puta Slovenac Stojanovič i BiH reprezentativac Hajrović.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Exterminator 16.08.2018.

    Sulejmani srbin ili Albanac ? Samo pitam

  • Exterminator 16.08.2018.

    Auuuu i jaooo ... mnogo boli , pregledao sam na YouTube najmanje 50 x i još ću ! Joe legenda !

  • FJAKA 15.08.2018.

    Je ga satro, samo tako

Komentiraj...
Vidi sve komentare