Obavijesti

Sport

Komentari 38

Dinamu prijeti napadač kojeg je Šimunić pokosio na Marakani

Dinamu prijeti napadač kojeg je Šimunić pokosio na Marakani
2

Miralem Sulejmani s Young Boysima dolazi u Zagreb, a hrvatski ljubitelji nogometa Sulejmani se sjećaju uglavnom zbog Šimunićeva starta na njega u remiju na Marakani...

VIDEO

Velik dio posla Nenad Bjelica i njegov Dinamo već su obavili. Izborili su europsku jesen, ispunili jedan dio cilja i preostaje im samo da se bore za ono o čemu sanjaju otkako su počeli slagati momčad za novu sezonu - Ligu prvaka. A na tom putu stoji još samo švicarski prvak, Young Boysi iz Berna, vrlo dobra, iskusna momčad predvođena nekim hrvatskoj publici prilično poznatim imenima.

U prvom redu to je Miralem Sulejmani, srpski napadač kojeg se hrvatska publika jako dobro sjeća po toliko puta pregledanom uklizavanju Josipa Šimunića na Marakani kojim je, po mnogima, odveo Hrvatsku do drugog mjesta u kvalifikacijama za SP u Brazilu, a nakon toga i u Brazil.

VIDI OVO! 10 stvari koje niste znali o Danijelu Subašiću. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 

Srpski mediji nazvali su Šimunićev start 'krvničkim', 'atentatom', prekršajem 'za zatvor', 'najgorim ikad viđenim na Marakani', no Joe je spriječio čistu kontru Srbije pri rezultatu 1-1, a našim susjedima trebala je pobjeda da bude ispred Hrvatske što im na kraju ipak nije pošlo za rukom.

- Morao sam napraviti onakav prekršaj, ali ovom se prilikom ispričavam Sulejmaniju ako sam ga ozlijedio - ispričao se hrvatski veteran nakon utakmice napadaču Srbije, no na spomen njegova imena u Srbiji se i dalje priča upravo o tom startu.

I u Hrvatskoj navijači Sulejmanijevo ime povezuju s tom utakmicom i prisjećaju se Šimunićeva prekršaja koji je Vatrenima i pomogao da odu na SP.

A upravo taj Miralem Sulejmani bit će glavna prijetnja Dinamu u proboju u Ligu prvaka. Vrlo dobar je igrač, krilo i bit će velika prijetnja Dinamu. Uostalom, Miralem je igrač koji je igrao u Heerenveenu, Ajaxu, a u Young Boyse stigao je iz Benfice i u svoja posljednja tri kluba u osam sezona osvojio šest naslova prvaka. 

Uglavnom 'operira' po lijevoj strani napada i borbe s njim vodit će ovoga puta Slovenac Stojanovič i BiH reprezentativac Hajrović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram