To je to što me zanima!

Dinamu ždrijeb naklonjeniji, Rijeku u Europi čeka teži put

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hajduk i Split nisu uspjeli. U Europsku ligu idu Dinamo i Rijeka. Danas su doznali protivnike koji ih ondje čekaju. Dinamo je bolje prošao. VIDEO
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 5

  • MislavBogović 30.08.2014.

    Rijeka ima nezgodne protivnike ali sigurno neće razočarati, iako će prolaz biti teško ostvariti. Dinamo je i prošli put imao protivnike koje je trebao proći,ali je teško davao golove,a skoro sam si ih zabijao koliko su bili smiješni kiksevi u obrani.Trebaju samo dobro krenuti već jednom i sve će se promjeniti.Postati će sigurni,imat će igru i rezultat i navijači će se vraćati,sigurno!

  • Firefox_1 29.08.2014.

    Ne brine mene Rijeka, koga got da su oni dobili uvijek će dati sve od sebe i neće nas brukati. Bojim se za Dinamo, kažu naklonjeniji ždrijeb, pa zar nije i do sada imao naklonjen ždrijeb? Rijeka bi nagruvala onaj Alaborg kao od šale i igrala LP. Dinamo je kao orkestar koji ima odlične glazbenike ali svira svatko za sebe, tako se u Europi ne prolazi.

  • MilosrdniAndjeo 29.08.2014.

    Dinamo ima malkice lakše protivnike i malo bolju i iskusniju momcad i veču širinu, ali Rijeka ima boljeg trenera, ozracje u ekipi i navijace,,,tako da bih rekao da su im šanse za prolazak skupina podjednake.

Komentiraj...
Vidi sve komentare