To je to što me zanima!

Dinastija se nastavlja: Brady potpisuje novi ugovor do 44.

Šesterostruki prvak s ovogodišnjim rastom plaće postat će šesti najbolje plaćeni quarterback, zajedno s Drewom Breesom iz Saintsa, i nastaviti lov na Bretta Favrea i Peytona Manninga
Vidi originalni članak

Tek što je prije dva dana proslavio 42. rođendan, Tom Brady dobio je najbolju moguću čestitku od svojih New England Patriotsa. Odnosno tek će dobiti budući da bi u skorašnjim danima trebao i službeno potpisati novo produženje ugovora. U prijevodu, Dinastija će se nastaviti sve do 2021. godine.

Brady, koji je u NFL ušao još u posljednjoj godini prošlog tisućljeća i to izabran u posljednjoj rundi, dobit će u sljedeće tri sezone 70 milijuna dolara. Aktualni ugovor istječe mu na kraju nadolazeće sezone, nakon koje je trebao postati neograničeni slobodan agent, i garantirao mu je zaradu od 15 milijuna eura, ali ona će s novim skočiti na 23. Godinu kasnije imat će zagarantiranih 30, a s 44 godine 32! Usput, s ovim su potezom Patsi uspjeli dobiti i 5,5 milijuna u salary capu.

Lov na Favrea i Manninga

- Cijenim ovu momčad i priliku koju mi je dala 2000. godine. Igram za sjajnog Trenera među trenerima Belichicka i ofenzivnog koordinatora Josha McDanielsa te s njima imam vrhunsku suradnju. Nadam se da ćemo nastaviti zajedno - govorio je Brady prošli tjedan.

Šesterostruki prvak s ovogodišnjim rastom plaće postat će šesti najbolje plaćeni quarterback, zajedno s Drewom Breesom iz Saintsa, i nastaviti lov na Bretta Favrea (71.838) i Peytona Manninga (71.940) koji su zajedno s vodećim Dreesom (74.437) ispred njega na listi najviše bačenih jardi. Brady je trenutno na 70.514...


I got a chance to hold my draft card a few hours ago. Never forget where you came from. pic.twitter.com/sqBgAbWLCZ

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 05.08.2019.

    jedan od najboljih igrača footballa

  • lirika akiril 05.08.2019.

    Brady,Federer, Schumacher,Henry, Modric,Jordan,Bali,Sukno.... MOJA GOAT lista

  • LiLu 05.08.2019.

    ali Belichick je genije ,zbnaci dao mu ugovor povecao mu placu i oslobodio cap space ,pa kako covjece ,stvarno ne kontam kako je to uspio ,znaci Brady dobio 8 miliona povisicu a oslobodio 5 m cap space ....covjek je genije !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare