To je to što me zanima!

Dino Prižmić igrao maratonski tie-break pa izgubio od Goffina

U drugom setu vodila se prava bitka, a Dino je izašao kao pobjednik u maratonskom tie-breaku u kojem je rezultat bio 14-12. Goffin je u trećem setu ipak 'slomio' Prižmića, a u glavnom ždrijebu ostao je Borna Ćorić
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski tenisač Dino Prižmić (18) izgubio je u tri seta od Davida Goffina u prvom kolu kompetitivnog ATP 500 turnira koji se ovog tjedna održava u Rotterdamu.

Prižmić, koji je u siječnju namučio Novaka Đokovića u prvom kolu Australian Opena, vratio se na ATP scenu i u prvom kolu izgubio od iskusnog Belgijca, nekoć sedmog tenisača svijeta, u tri seta 6-4, 6-7 (12), 6-1.

Podsjetimo, Prižmić je dobio pozivnicu za turnir i tako 'upao' u ždrijeb od 32 igrača. Goffin je nekoć bio jedan od najboljih tenisača svijeta, ima i šest ATP titula uz svoje ime, ali trenutačno je daleko od najbolje forme, tek je 133. na ATP ljestvici, a turnir je izborio kao kvalifikant.

U prvom setu je Prižmić uzeo break Goffinu, ali Belgijac je to dva puta učinio mladom Hrvatu, uključujući i na rezultatu 5-4. U drugom setu vodila se prava bitka, a Dino je ipak izašao kao pobjednik u maratonskom tie-breaku u kojem je rezultat bio 14-12.

Goffin je, međutim, u posljednjem setu bio dominantan i sa 6-1 zaključio meč koji je trajao dva sata i 47 minuta.

U ždrijebu je još Borna Ćorić, koji će se u revanšu finala ATP turnira iz Montpelliera ponovno susresti s Aleksandrom Bublikom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Shawna03655 13.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

  • VolbeatDbv 12.02.2024.

    Šteta, vrhunski tie break! Samo tako dalje Dino...

Komentiraj...
Vidi sve komentare