To je to što me zanima!

Dino Rađa u Kuću slavnih ulazi s posebnom kravatom Hajduka!

Rađa je primljen u Kuću slavnih kao dio generacije 2018. u društvu velikana svjetske košarke kao što su Steve Nash, Jason Kidd, Grant Hill, Maurice Cheeks i drugi
Vidi originalni članak

Košarkaška Kuća slavnih bogatija je za još jednog Hrvata!

DINO RAĐA: 'Dvokorak sam broja na glas, a Krešo Ćosić me stavio u kaznu'

Dino Rađa primljen je u ugledni Hall of Fame, čime je dodatno odano priznanje jednom od najvećih europskih košarkaša i igrača s ovih prostora.

Legendarni košarkaš 7. će rujna biti primljen u Kuću slavnih u Springfieldu. On je, naravno, već tamo i odmah je pozirao s kravatom svog voljenog Hajduka!

- Kakva čast je predstavljati Split i Hrvatsku na ovakvom mjestu u ovakvom trenutku - poručio je vidno uzbuđeni Dino.

Rađa je u Kuću slavnih ušao u kategoriji internacionalca, odnosno u konkurenciji našeg Tonija Kukoča, Vlade Divca (Srbija), Alda Ossola (Italija), Marcosa Leite (Brazil), Aplhonsa Forda (SAD), Tala Brodyja (Izrael), Jackyja Chazalona (Francuska) i Amauryja Pasosa (Brazil).

Inače, već su tri Hrvata primljena u Kuću slavnih. To su Dražen Petrović (2002.) i Krešimir Ćosić (1996.) posthumno te Mirko Novosel kao trener 2007. godine.

Rađa je primljen u Kuću slavnih kao dio generacije 2018. u društvu velikana svjetske košarke kao što su Steve Nash, Jason Kidd, Grant Hill, Maurice Cheeks i drugi.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • ćeprolje 07.09.2018.

    propalog kluba

  • DraženMuhvić 07.09.2018.

    Vidim ovdje ima posprdnih komentara na sako koji Rađa nosi. Samo da vam kažem: to je službeno odijelo koje na primanju u Kuću slavnih ove godine nose svi nagrađeni ovom počašću. Ajde sad ako nemate neke druge argumente protiv našeg proslavljenog košarkaša, pošto vam ovo sa izborom odjeće propada, dajte nešto drugo, a da u sebi ne sadrži: izdajnik, Jugosloven, orjunaš, četnik, tovar i tome slične baljezgarije. Nešto o košarci možda? To vam baš i ne ide, jel da?

  • 07.09.2018.

    Đaba mu ta reklama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare