Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
57 komentara

Dino Rađa u Kuću slavnih ulazi s posebnom kravatom Hajduka!

Rađa je primljen u Kuću slavnih kao dio generacije 2018. u društvu velikana svjetske košarke kao što su Steve Nash, Jason Kidd, Grant Hill, Maurice Cheeks i drugi

Foto: Dario Šimović/Facebook
57 komentara

Košarkaška Kuća slavnih bogatija je za još jednog Hrvata!

Dino Radja DINO RAĐA: 'Dvokorak sam broja na glas, a Krešo Ćosić me stavio u kaznu'

Dino Rađa primljen je u ugledni Hall of Fame, čime je dodatno odano priznanje jednom od najvećih europskih košarkaša i igrača s ovih prostora.

Legendarni košarkaš 7. će rujna biti primljen u Kuću slavnih u Springfieldu. On je, naravno, već tamo i odmah je pozirao s kravatom svog voljenog Hajduka!

- Kakva čast je predstavljati Split i Hrvatsku na ovakvom mjestu u ovakvom trenutku - poručio je vidno uzbuđeni Dino.

Kakva cast predstavljat Split i Hrvatsku na ovakvom mistu u ovakvom trenutku. WOW

Posted by Dino Rađa official on Thursday, September 6, 2018

Rađa je u Kuću slavnih ušao u kategoriji internacionalca, odnosno u konkurenciji našeg Tonija Kukoča, Vlade Divca (Srbija), Alda Ossola (Italija), Marcosa Leite (Brazil), Aplhonsa Forda (SAD), Tala Brodyja (Izrael), Jackyja Chazalona (Francuska) i Amauryja Pasosa (Brazil).

Inače, već su tri Hrvata primljena u Kuću slavnih. To su Dražen Petrović (2002.) i Krešimir Ćosić (1996.) posthumno te Mirko Novosel kao trener 2007. godine.

Rađa je primljen u Kuću slavnih kao dio generacije 2018. u društvu velikana svjetske košarke kao što su Steve Nash, Jason Kidd, Grant Hill, Maurice Cheeks i drugi.

Naši partneri pišu
Message