To je to što me zanima!

Direktor lokosa: 'Da mi imamo suđenje kao Hajduk, zamijenili bismo mjesta. Dinamo? Šepav'

Protiv Dinama smo praktički igrali s juniorima, rekao je Božidar Šikić nakon što je Lokomotiva s mladom momčadi ponovno odigrala jako dobro u srazu s aktualnim hrvatskim prvakom
Vidi originalni članak

I drugi put ove godine je Lokomotiva napravila veliki problem Dinamu, a izabranici Silvija Čabraje remizirali su na Kranjčevićevu (2-2) protiv aktualnog hrvatskog prvaka Dinama. Posebno je na to bio ponosan direktor Lokomotiva Božidar Šikić.

SPORTSKI DUH Čabraja otkrio: Petković nam je došao u svlačionicu i ispričao se

- Protiv Dinama smo praktički igrali s juniorima - rekao je Šikić pa objasnio da su Krivak, Canjuga i Fetai 2005. godište, Šotiček 2004. godište, a Smakaj i Žilinski 2003. godište. 

Trenutačno je Lokomotiva na petom mjestu s 29 bodova, a Osijek na četvrtom ima tek dva više (31). A prokomentirao je i Šikić cijeli HNL.

VIDEO: Sažetak Lokomotiva - Dinamo (2-2)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

- Kaj da vam velim o Dinamu? Trebali bi biti dominantni u svakoj utakmici, a sad Dinamo izgleda - šepav! Mi igramo dobro, ali igramo s klincima. 'Modri' mogu i izgubiti, remizirati, ali moraju stvoriti desetak prilika. Dinamo igra sporo, ne igra moderan nogomet. To više nigdje ne može proći! Lokomotiva ima pet poraza u prvenstvu, kao Hajduk. Da imamo suđenje kao Hajduk, zamijenili bismo mjesta - rekao je Šikić za Sportske novosti.

Idi na 24sata

Komentari 526

  • bup 13.02.2024.

    Ovaj Šikić je Mamićev isprdak. Jadno je i smiješno gledati ga sada kad je Mamić na sigurnoj distanci - kako se uzoholio i misli da je veći od Dinama.

  • istok os 13.02.2024.

    Meni sve isto Hajduk,Dinamo a sad vidimo da i Rijeka ima isti tretman

  • 13.02.2024.

    Idite preko u BiH ili Smrdiju. Možda bi tamo mogli biti prvaci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare